🔥İndirim Spigen 30W Hızlı Şarj Aleti 249₺

Güzel fiyattttan güzel fiyata düşmüş bir ürün. Orjinalden farkı yok.

konusu açıldı

Konusu açılmış ama ben ilk bu konuyu gördüğüm için buraya cevaben düşüncelerimi video çektim:

Orijinale en yakın muadil, Bahse konu indirimle gayet f/p. Yani ALINIR:

Marka olarak çok iyi ıphone telimde kullanıyorum. Appleye fazla para vermeye gerek yok

Yedek olarak aldım sağolun.

Xiaomilerde 33w ile Max şarj sağlayan cihazlarda kullanan var mı arkadaşlar kaç watt ile xiaomileri şarj ediyor?

Xiaomilerde 33w ile Max şarj sağlayan cihazlarda kullanan var mı arkadaşlar kaç watt ile xiaomileri şarj ediyor?
hocam dediniz diye merak ettim denedim şimdi poco x3 ile watt göstergeli kablo ile sarjı 5di 29w çekti ama hızlı sarj ediliyor diyo

• Beğen
Reaksiyonlar: Migi
Birebir aynısı değil ama benzer bir spigen 30w şarj aleti almıştım indirimden. 18w şarj aleti ile 1.30 saatte şarj olan telefon şu anda 1 saatte şarj oluyor. Mi 9t pro kullanıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Migi
ben 45 watt lık olanı almıştım. Xiaomi redmi 8 cihazımı 10 watt ile yavaş şarj etti. Samsung galaxy s7 tabletimi ise şarj etmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba iade mi etsem bilemedim. Gerçi biraz üşeniyorum ama 400 tl bandında önerisi olan var mı. Şarj cihazı kalite olarak güzeldi ama maalesef bende hızlı şarj olmadı.

Bu ürünün resmi neden yorumdakilerle uyuşmuyor ?
Normal resimde küçük görünürken yorumlarda baya büyük olarak gösterilmiş ama pek resimdekilerede benzemiyor. Filtrelemede bütün seçeneklere baktım ürün resimleriyle yorum resimleri çok farklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,077
Üyeler
189,030
Son üye
baldik
Geri