MSI aşığıyimm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,119
s23 ultra 45w şarj ediyor uyumluSamsung ile çalışması nasıldır acaba?
Samsung PPS 2.0 yazılmış ama bilemedim.
s23 ultra 45w şarj ediyor uyumluSamsung ile çalışması nasıldır acaba?
Samsung PPS 2.0 yazılmış ama bilemedim.
Bende S24+ telefonum için aldım mükemmel... Bu ürünün sadece kablosu ayrı olarak 300 TL civarına satılıyor. Süper hızlı şarj yazısı çıkıyor ve çok hızlı 45W şarj ediyor. GAN özellikli olmasından dolayı az ısınma var ve rahatsız etmiyor. Bende hiç cızırtı sesi yok ayrıca...S24 ultra için alsam nasıldır bu marka hızlı şarj konusunda felan
ben s24 ultranın kutudan çıkan kablosuyla mı kullanıyım bunun yanında gelenle mi sizce hocamBende S24+ telefonum için aldım mükemmel... Bu ürünün sadece kablosu ayrı olarak 300 TL civarına satılıyor. Süper hızlı şarj yazısı çıkıyor ve çok hızlı 45W şarj ediyor. GAN özellikli olmasından dolayı az ısınma var ve rahatsız etmiyor. Bende hiç cızırtı sesi yok ayrıca...
Kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kalırsın.. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosu bu adaptör de PPS desteklemiyor ama Spigen'in bu örgü kablo ile çok hızlı 2.0 destekliyor.Bende düşünüyorum s24 ultra için alsammı acaba diye, orjinal çok para anker almayı düşünüyordum acaba spigen nasıldır
Altta yazdım kendi orijinal kablosu bu adaptörle süper hızlı şarj 2.0 desteklemiyor. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosunu sadece Samsung'un 45W orijinal adaptörü ile kullanırsanız destekliyor.ben s24 ultranın kutudan çıkan kablosuyla mı kullanıyım bunun yanında gelenle mi sizce hocam
anladım hocam teşekkürlerKesinlikle tavsiye ederim çok memnun kalırsın.. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosu bu adaptör de PPS desteklemiyor ama Spigen'in bu örgü kablo ile çok hızlı 2.0 destekliyor.
Post automatically merged:
Altta yazdım kendi orijinal kablosu bu adaptörle süper hızlı şarj 2.0 desteklemiyor. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosunu sadece Samsung'un 45W orijinal adaptörü ile kullanırsanız destekliyor.
ben bu markayı görmesem samsung alacaktım gerekyok 2.5 vermeye o zamanKesinlikle tavsiye ederim çok memnun kalırsın.. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosu bu adaptör de PPS desteklemiyor ama Spigen'in bu örgü kablo ile çok hızlı 2.0 destekliyor.
Post automatically merged:
Altta yazdım kendi orijinal kablosu bu adaptörle süper hızlı şarj 2.0 desteklemiyor. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosunu sadece Samsung'un 45W orijinal adaptörü ile kullanırsanız destekliyor.
İlerde Samsung Plus ve Ultra modeline geçilirse diye alınabilir. Düz modelde ise adaptör 45W desteklemesine rağmen telefonun 25W ise o Watt'a inerek şarj ediyor.marka sağlam ancak 25W destekleyen telefon için değer mi
deger ben de almıstım kablosunun orgusu asırı saglammarka sağlam ancak 25W destekleyen telefon için değer mi
Sanırım 9V 3A ile şarj oluyordu o model. Konudaki adaptör 9V 3A çıkış gücünü verebildiğinden şarj eder.Xiaomi note 8 pro 18w bu telefon alsam sorunsuz şarj olur mu?