Neler Yeni

🔥İndirim Spigen 45W Type-C Adaptör * Örgü Şarj Kablosu 484TL

Spigen guzel marka Samsung A73 ve Tab S9 kullaniyorum ikisinide Tam sarj kapasitesinde sarj edebiliyor GaN oldugundan geç isiniyor Hizi hiç dusmuyor. Ama cizirti sesi var sarj kulaginizin dibinde degilse duymuyosunuz Sararma daha yasamadim kablosuda çok sağlam ben 350ye almistim

S24 ultra için alsam nasıldır bu marka hızlı şarj konusunda felan
Bende S24+ telefonum için aldım mükemmel... Bu ürünün sadece kablosu ayrı olarak 300 TL civarına satılıyor. Süper hızlı şarj yazısı çıkıyor ve çok hızlı 45W şarj ediyor. GAN özellikli olmasından dolayı az ısınma var ve rahatsız etmiyor. Bende hiç cızırtı sesi yok ayrıca...

Bende S24+ telefonum için aldım mükemmel... Bu ürünün sadece kablosu ayrı olarak 300 TL civarına satılıyor. Süper hızlı şarj yazısı çıkıyor ve çok hızlı 45W şarj ediyor. GAN özellikli olmasından dolayı az ısınma var ve rahatsız etmiyor. Bende hiç cızırtı sesi yok ayrıca...
ben s24 ultranın kutudan çıkan kablosuyla mı kullanıyım bunun yanında gelenle mi sizce hocam

Bende düşünüyorum s24 ultra için alsammı acaba diye, orjinal çok para anker almayı düşünüyordum acaba spigen nasıldır
Kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kalırsın.. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosu bu adaptör de PPS desteklemiyor ama Spigen'in bu örgü kablo ile çok hızlı 2.0 destekliyor.
Post automatically merged:

ben s24 ultranın kutudan çıkan kablosuyla mı kullanıyım bunun yanında gelenle mi sizce hocam
Altta yazdım kendi orijinal kablosu bu adaptörle süper hızlı şarj 2.0 desteklemiyor. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosunu sadece Samsung'un 45W orijinal adaptörü ile kullanırsanız destekliyor.

Kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kalırsın.. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosu bu adaptör de PPS desteklemiyor ama Spigen'in bu örgü kablo ile çok hızlı 2.0 destekliyor.

Altta yazdım kendi orijinal kablosu bu adaptörle süper hızlı şarj 2.0 desteklemiyor. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosunu sadece Samsung'un 45W orijinal adaptörü ile kullanırsanız destekliyor.
anladım hocam teşekkürler

ben bu markayı görmesem samsung alacaktım gerekyok 2.5 vermeye o zaman

marka sağlam ancak 25W destekleyen telefon için değer mi

marka sağlam ancak 25W destekleyen telefon için değer mi
İlerde Samsung Plus ve Ultra modeline geçilirse diye alınabilir. Düz modelde ise adaptör 45W desteklemesine rağmen telefonun 25W ise o Watt'a inerek şarj ediyor.

Spigen çok iyi 27w modelini kullanıyorum 3 4 yıldır sıfır sorun

1.5 yılın sonunda bende de cızırtı yaptı garantiye gönderdim yenisini gönderdiler servisleri de çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum ihtiyacı olanlar hiç düşünmesin bence fiyat olarak kablo hediye geliyo gibi sanırım

Xiaomi note 8 pro 18w bu telefon alsam sorunsuz şarj olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,742
Üyeler
173,060
Son üye
MucukluSumurtalıTost
Geri