Neler Yeni

🔥İndirim Spigen 45W Type-C Adaptör * Örgü Şarj Kablosu 484TL

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,110
İsim
Ali Batmaz

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Spigen guzel marka Samsung A73 ve Tab S9 kullaniyorum ikisinide Tam sarj kapasitesinde sarj edebiliyor GaN oldugundan geç isiniyor Hizi hiç dusmuyor. Ama cizirti sesi var sarj kulaginizin dibinde degilse duymuyosunuz Sararma daha yasamadim kablosuda çok sağlam ben 350ye almistim

Mitra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Birol Olcaytürkan
S24 ultra için alsam nasıldır bu marka hızlı şarj konusunda felan
Bende S24+ telefonum için aldım mükemmel... Bu ürünün sadece kablosu ayrı olarak 300 TL civarına satılıyor. Süper hızlı şarj yazısı çıkıyor ve çok hızlı 45W şarj ediyor. GAN özellikli olmasından dolayı az ısınma var ve rahatsız etmiyor. Bende hiç cızırtı sesi yok ayrıca...

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Erdoğan Aktaş
Bende S24+ telefonum için aldım mükemmel... Bu ürünün sadece kablosu ayrı olarak 300 TL civarına satılıyor. Süper hızlı şarj yazısı çıkıyor ve çok hızlı 45W şarj ediyor. GAN özellikli olmasından dolayı az ısınma var ve rahatsız etmiyor. Bende hiç cızırtı sesi yok ayrıca...
ben s24 ultranın kutudan çıkan kablosuyla mı kullanıyım bunun yanında gelenle mi sizce hocam

Mitra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Birol Olcaytürkan
Bende düşünüyorum s24 ultra için alsammı acaba diye, orjinal çok para anker almayı düşünüyordum acaba spigen nasıldır
Kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kalırsın.. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosu bu adaptör de PPS desteklemiyor ama Spigen'in bu örgü kablo ile çok hızlı 2.0 destekliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben s24 ultranın kutudan çıkan kablosuyla mı kullanıyım bunun yanında gelenle mi sizce hocam
Altta yazdım kendi orijinal kablosu bu adaptörle süper hızlı şarj 2.0 desteklemiyor. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosunu sadece Samsung'un 45W orijinal adaptörü ile kullanırsanız destekliyor.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Erdoğan Aktaş
Kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kalırsın.. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosu bu adaptör de PPS desteklemiyor ama Spigen'in bu örgü kablo ile çok hızlı 2.0 destekliyor.

Altta yazdım kendi orijinal kablosu bu adaptörle süper hızlı şarj 2.0 desteklemiyor. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosunu sadece Samsung'un 45W orijinal adaptörü ile kullanırsanız destekliyor.
anladım hocam teşekkürler

ben bu markayı görmesem samsung alacaktım gerekyok 2.5 vermeye o zaman

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
marka sağlam ancak 25W destekleyen telefon için değer mi

Mitra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Birol Olcaytürkan
marka sağlam ancak 25W destekleyen telefon için değer mi
İlerde Samsung Plus ve Ultra modeline geçilirse diye alınabilir. Düz modelde ise adaptör 45W desteklemesine rağmen telefonun 25W ise o Watt'a inerek şarj ediyor.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Ömer Aslan

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Spigen çok iyi 27w modelini kullanıyorum 3 4 yıldır sıfır sorun

1.5 yılın sonunda bende de cızırtı yaptı garantiye gönderdim yenisini gönderdiler servisleri de çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum ihtiyacı olanlar hiç düşünmesin bence fiyat olarak kablo hediye geliyo gibi sanırım

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Burak
Xiaomi note 8 pro 18w bu telefon alsam sorunsuz şarj olur mu?

Top Bottom