Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Spigen Legato Arc R72E 120 TL

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Zaten 1000 TL almışsınız. Ayrıca dilekçeden bağımsız olarak da firma haklı burada. Hayatın doğal akışına aykırı bir fiyatlandırma var. Bunu her gören hata olduğunu zaten anlar ki forumda da herkes bunu dile getirmiş. Yere dökmüşler çullanın durumu var. Burada alıcının bu alışverişi yaparken iyi niyetinden zaten bahsedilemez. Ben firma yerinde olsam 1000 TL lik hediye çeki de tanımlamazdım. Firma son derece iyiymiş. Hakkaniyetli olmak gerek.
Şikayetçi değilim durumdan durduk yere 1000tl aldım. Ama başka tüketici hakem heyetleri aynı durumda bizi haklı bulurken benimkinin onları haklı bulması biraz garip geldi.

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Ben 250 tl teklif edildi kabul etmedim. Baskada arayan soran olmadi 1 haftadır

Strangersupuk

80+ Bronze
Şikayetçi değilim durumdan durduk yere 1000tl aldım. Ama başka tüketici hakem heyetleri aynı durumda bizi haklı bulurken benimkinin onları haklı bulması biraz garip geldi.
Hocam hiçbir şekilde müşteri hizmetleri ile olan fiyatların doğru olup olmadığını doğruladığınızı vesaire eklememişsiniz, ayrıca 1000TL'lik çek de almışsınız, Farklı bir sebepten red yeseniz bile THH'yi veya Firma'yı kandırmaya çalıştığınız aşikar, Sizi haksız bulmalarına şaşmamalı 1000TL'lik çeki kabul ettiğinizi bilselerdi suistimalden dolayı avukat ve dava ücretlerini size bile yansıtabilirlerdi yine ucuz kurtulmuşsunuz THH oyuncak değil sonuçta.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Hocam hiçbir şekilde müşteri hizmetleri ile olan fiyatların doğru olup olmadığını doğruladığınızı vesaire eklememişsiniz, ayrıca 1000TL'lik çek de almışsınız, Farklı bir sebepten red yeseniz bile THH'yi veya Firma'yı kandırmaya çalıştığınız aşikar, Sizi haksız bulmalarına şaşmamalı 1000TL'lik çeki kabul ettiğinizi bilselerdi suistimalden dolayı avukat ve dava ücretlerini size bile yansıtabilirlerdi yine ucuz kurtulmuşsunuz THH oyuncak değil sonuçta.
Ben thh başvurduktan sonra şikayet var a yazmıştım ondan sonra hediye çeki için beni aradılar ve hediye çeki verirlerken özellikle şunu belirttiler bu hediye çeki thh başvurunuz için değil onun için size bişey vermek yasalara aykırı sanırım rüşvet gibi bişey oluyor bu sadece şikayet bardaki şikayetinize özür için dediler.
Ayrıca kaçıncı ya söylüyorum bilmiyorum bu dilekçenin aynısını burdaki birçok forum üyesi direk kullandı onlarada hediye çeki verdiler ve onların thh başvurusu kabul edildi.

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Volkan Günaçtı
Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatmış gibi olacağım ama başvurudan sonra aylar geçti dün spigenden mail geldi sizi haklı bulduk ürünlerinizi göndereceğiz şikayeti geri çekin lütfen diye. Ödeme bilgilerini havale yaptım siparişim o fiyattan elime ulaştı. Demek ki thh işe yarıyormuş bunu görmüş olduk.
Not: Ben şikayetvara yazdıktan sonra 1000tl kupon da alıp kullanmıştım ona rağmen tekrar böyle dönüş yapıp ürünleri aynı fiyattan satın almış oldum :)

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz
Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatmış gibi olacağım ama başvurudan sonra aylar geçti dün spigenden mail geldi sizi haklı bulduk ürünlerinizi göndereceğiz şikayeti geri çekin lütfen diye. Ödeme bilgilerini havale yaptım siparişim o fiyattan elime ulaştı. Demek ki thh işe yarıyormuş bunu görmüş olduk.
Not: Ben şikayetvara yazdıktan sonra 1000tl kupon da alıp kullanmıştım ona rağmen tekrar böyle dönüş yapıp ürünleri aynı fiyattan satın almış oldum :)
Ben salmıştım taa o zaman, iyi yapmışsınız hocam, hayırlı olsun, güle güle kullanın

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Volkan Günaçtı
Demek ki hakkımızı savunan bir mecra varmış sevindirici yaklaşık 7-8 ayda geçse mutlu edici :)

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Arif Çelebi
Arkadaşlar benimde thh sonuçlandı kazanmışım 15 gün geçsin itiraz etmeyeceklerse biraz aramalarını beklerim yoksa avukatımlı icraya koyarım zaten ararlar haklarınızı koruyun

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Demekki çeki sadece şikayetvar için vermişler. Bunu bilseydim bende çekmezdim thh yi. Neyse sağlık olsun.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Barış Okçu
Demekki çeki sadece şikayetvar için vermişler. Bunu bilseydim bende çekmezdim thh yi. Neyse sağlık olsun.
valla hocam ben bu ürünü satın almamıştım. Ama yinede şikayet vara şikayet oluşturdum. 1000 tl kupon aldım beleşten hahahaha

nirvana08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Cihan G.
Ben de ürünü alıp, iptal edilen aylar sonra thh kararı ile kulaklığı alanlardanım. Thh ile uğraştığıma da kulaklık gelince pişman oldum ne sesi bir şeye benziyor ne kullanışlı yarı fiyatına satılan tam kablosuz qcy marka kulaklıklar bile 10 kat daha kullanışlı. Özellikle hayranı değilseniz bu kulaklığın boşa peşine düşmeyin arkadaşlar zaten ederi hatalı girilen fiyat bana kalırsa.

Top Bottom