YazılımKafa
80+ Silver
Ben hayatımda böyle rezillik görmedim. Kendi sitesinden sipariş verdim. 1.5 ay sonra ürün temin edilemedi iptal ettik dediler. 1.5 ayda ürünü gönderememeleri ayrı rezillik. Paranızı iade ettik demelerinin üstünden 8 gün geçti. Bankayı aradım banka iade falan olmamış dedi. Müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor . Çoğu zaman hiç çalmıyor çalsa bile bağlanmıyor . Mail atıyorum bazen aynı gün bazen bir kaç gün sonra cevap veriyorlar. Bu siparişten bir kaç gün sonra başka bir ürün sipariş verdim. Onda da 1 aydan sonra ürünü hazırlamaya başladılar. Doğal olarak bayram için evime geldim. Adres değişikliği için mail attım. Ben mail attıktan 3 gün sonra kargoya verildi ve kargoya verildikten 10 dk sonra ürün kargoya verildiği için adres değiştirilemiyor yazdılar. Yani 3 gün beklediler kargoya verildiği anda cevap verdiler. Onuda iade ettim. Allah bilir onun parasını ne zaman verecekler. 2 aydır param onlarda. Bıktım usandım. Böyle rezil firma görmedim. Spigen in ana merkezine mail atıcam. Türkiye distrübitörü bu rezil firmadan kurtulun diye.