Neler Yeni

Yardım ! PCKOLİK'TEN MONİTÖR ALMAYIN, ALDIRTMAYIN !

GirayHan

80+ Platinum
haklıyken haksız duruma düşmek istemedim belki bir bildikleri var diye hocam ne dedilerse onu yaptım şimdilik. kutuyu hiç açmadım o şekilde bekleticem dilekçe sonuçlanana kadar
ürünü tekrar aldığın vakit kabul etmiş oluyorsun tüketici masasına danışsaydın onlar da ürünü alma derlerdi sana. artık olan olmuş. bir kaç defa git gel yapsaydı o monitör. firma zarara uğramaktan korkacağı için iadeni yapabilirdi.

neyse thh'de bol şans %100 kazanacaksın zaten. dilekçeye yasal faiz oranı ile birlikte tutarın tarafıma ödenmesini talep ediyorum diye eklemeyi unutma.

hamzaersoy

80+ Bronze
ürünü tekrar aldığın vakit kabul etmiş oluyorsun tüketici masasına danışsaydın onlar da ürünü alma derlerdi sana. artık olan olmuş. bir kaç defa git gel yapsaydı o monitör. firma zarara uğramaktan korkacağı için iadeni yapabilirdi.

neyse thh'de bol şans %100 kazanacaksın zaten. dilekçeye yasal faiz oranı ile birlikte tutarın tarafıma ödenmesini talep ediyorum diye eklemeyi unutma.
yasal faiz oranı ile birlikte tutarın ödenmesi ne demek oluyor

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Anıl Aykın
Konuya yanıt veren herkesi etiketleyeceğim rahatsız ettiğim olursa şimdiden özür dilerim
- @Recaizade Mahmut Ekrem @dreamuiz @emreBeoa @solenzara1 @huseyin2047 @Mr8ilgin @Yvşlagaçtanealıyon @xTURANN @4060fetişlidinazor @Volkan:/ @xRauf @eneskaya6 @spitfire @GirayHan @Zeki Altay @codcubiri @Whoose11 @habbassaka @eneskaya6 @cnbskya -

Bugün inceleyip toz ve jelatin yüzünden reddettikleri monitör geri geldi. Karşı ödemeliymiş. 240tl gidiş-geliş kargo parası ödedim. Mâlum firma kendi müşterisinin iade ederkenki kargo ücretini de karşı ödemeli olarak uyguluyormuş. Koskoca teknolojik ürün satan firma ve sıradan bir müşteri ha, bu güncellemeyi yapmak istedim. Ha ben parayı mutlaka geri alırım onda sıkıntı yok fakat "PCKOLİK" aklınızda daima bir köşede bulunsun diye bir konuya bir update yapayım dedim. Tekrardan kusura bakmayın.
Monitörü alırken fiyattan geçiriyor, garantiden geçiriyor, cihaz sıkıntılı gelip ondan da geçiriyor. Ulan yol masrafından geçirme...

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Memlekette adam gibi satıcı kalmadı bende incehesap ile sorun yaşıyorum şuan.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Onlar ne çalıp ne oynuyorlar hocam tam olarak
Dolandırıcılık. Garantiye ürün yolladım not bıraktım, tamir olsun, edemiyorsanız iade istemiyorum bana ürünü geri gönderin diye hatta garanti olsun diye müşteri hizmetlerini arayıp konuştum durumu belirttim. Tüm bunlara rağmen rızam olmadan iade kestiler. Tabi doğal olarak keserler zamanında 1200Tl'ye almışız şuan para değil seve seve iade ediyorlar.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Aves

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Dolandırıcılık. Garantiye ürün yolladım not bıraktım, tamir olsun, edemiyorsanız iade istemiyorum bana ürünü geri gönderin diye hatta garanti olsun diye müşteri hizmetlerini arayıp konuştum durumu belirttim. Tüm bunlara rağmen rızam olmadan iade kestiler. Tabi doğal olarak keserler zamanında 1200Tl'ye almışız şuan para değil seve seve iade ediyorlar.
Ya ben bunları gerçekten anlamıyorum kral elimizdeki malı niye alıyorsunki ?
Oraya yazmışsın zaten ürün ne kral ?

Aves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
battal üstündağ
geçmiş olsun büyük komediymiş

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Ya ben bunları gerçekten anlamıyorum kral elimizdeki malı niye alıyorsunki ?
Oraya yazmışsın zaten ürün ne kral ?
Deathadder v2 Pro. Deathadder serisini 2017'den beri kullanıyorum v3'e kadar olan tüm modelleri aynı tasarım ve elime tam uyuyor başka mouse istemiyorum, artık sıfırı da satılmıyor. Makro tuşu bozuk diye yolladım, yollamaz olaydım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
berke can
hem suclu hem guclu elemana bak la :D pckolikten pc aldım 50kya tertemız gonderdıler piyasadaki en ucuz en iyi sitedir kendisi. keyfine gore alıp kutuyu jelatini açıp ürünü 2. ele soktuktan sonra kafana gore iade edemezsın. thhden de sonuc cıkmayacaktır. üründe kusur vb bir şey yok. bu senın hatan. gidip letgoda satacaksın
bir daha da akıllı ol

Falcon78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sezer
Millet macera arıyor şu aralar monitör falan almak çok riskli hele böyle yerlerden, iade konusunda %1 milyon sıkıntı yaşarsınız. her iki tarafta bu süreçte haklı bunu malesef düzenleyemiyorlar
  • müşteri memnun kalmadım iade etmek istiyorum diyor haklı mı haklı, olabilir mi olabilir sonuçta göz zevkine hitap etmemiştir,
  • ama satıcıda haklı o da diyor ki ben bunu tekrardan nasıl satacağım sıfır ürün özelliği kaybolmuş. tekrardan sıfır diye satsa bu sefer mağduriyetin başka bir versiyonu çıkacak müşteri de forumlarda bana iade edilmiş ürün gönderdiler diye konu açacak.
ya gidip görerek alacaksınız yada iade konusunda sıkıntı çıkarmayan firmalardan o da koskoca ülkede 1 tane var zaten yada illa alacağım yapacak bir şey yok diyorsanız güzelce araştıracaksın ya dua edeceksiniz güzel bir ürün olsun diye yada thh süreçlerini göze alacaksınız.

Konuyu açan arkadaşa tavsiyem Teknik özelliklerini farklı zannederek aldığım, elime geçtikten sonra yanlışlığı fark eder etmez iade etmek istediğim diye bir şey yok göz zevkime hitap etmedi desen daha geçerli sebep olur, sen yukarıdakini dersen Adam'da iyi araştırsaydın banane der
bu süreçte bir anormallik yok aslında alıcı başta hata yapmış tabi doğruysa, yanlış anlaşılmasın ben müşteri tarafındayım ama empati kurup karşı taraftan da bakın mevzuya hiç uzatmadan söyleyeyim bu arkadaş iade etti firmada aldı ama zarar etmemek için satmak zorunda ve bir müşteriye sıfır statüsünde sattı, müşteri de ürünü aldı bir baktı jelatinleri açılmış sonuçta sıfır değil sizce ne olur??? bu seferde o kişi ağlayacak kullanılmış ürün gönderdiler diye

uzun lafın kısası iyi araştırın iyi sorgulayın gerekiyorsa gidin görün ondan sonra, böyle uğraşırsınız

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
geçmiş olsun büyük komediymiş
Benzerini mining zamanı yaşamıştım fanı bozuk 2060 yolladım direkt iade kestiler, onları aradım da o zaman geri yollamışlardı.

Top Bottom