Millet macera arıyor şu aralar monitör falan almak çok riskli hele böyle yerlerden, iade konusunda %1 milyon sıkıntı yaşarsınız. her iki tarafta bu süreçte haklı bunu malesef düzenleyemiyorlar
- müşteri memnun kalmadım iade etmek istiyorum diyor haklı mı haklı, olabilir mi olabilir sonuçta göz zevkine hitap etmemiştir,
- ama satıcıda haklı o da diyor ki ben bunu tekrardan nasıl satacağım sıfır ürün özelliği kaybolmuş. tekrardan sıfır diye satsa bu sefer mağduriyetin başka bir versiyonu çıkacak müşteri de forumlarda bana iade edilmiş ürün gönderdiler diye konu açacak.
ya gidip görerek alacaksınız yada iade konusunda sıkıntı çıkarmayan firmalardan o da koskoca ülkede 1 tane var zaten yada illa alacağım yapacak bir şey yok diyorsanız güzelce araştıracaksın ya dua edeceksiniz güzel bir ürün olsun diye yada thh süreçlerini göze alacaksınız.
Konuyu açan arkadaşa tavsiyem
Teknik özelliklerini farklı zannederek aldığım, elime geçtikten sonra yanlışlığı fark eder etmez iade etmek istediğim diye bir şey yok göz zevkime hitap etmedi desen daha geçerli sebep olur, sen yukarıdakini dersen Adam'da iyi araştırsaydın banane der
bu süreçte bir anormallik yok aslında alıcı başta hata yapmış tabi doğruysa, yanlış anlaşılmasın ben müşteri tarafındayım ama empati kurup karşı taraftan da bakın mevzuya hiç uzatmadan söyleyeyim bu arkadaş iade etti firmada aldı ama zarar etmemek için satmak zorunda ve bir müşteriye sıfır statüsünde sattı, müşteri de ürünü aldı bir baktı jelatinleri açılmış sonuçta sıfır değil sizce ne olur??? bu seferde o kişi ağlayacak kullanılmış ürün gönderdiler diye
uzun lafın kısası iyi araştırın iyi sorgulayın gerekiyorsa gidin görün ondan sonra, böyle uğraşırsınız