Neler Yeni

Yardım ! PCKOLİK'TEN MONİTÖR ALMAYIN, ALDIRTMAYIN !

hamzaersoy

80+ Bronze
Reis bu rezilliği çekmeyeceğinizin garantisini veren 2 firma var

1-Amazon
2-Orj Hepsiburada Satıcısı

Trendyol un karnesi de pek iyi değil 2 firma hiçbirşekilde mağdur etmiyor.
Sen hakkını ara kral sakın peşini bırakma ne demek tüy var almıyorum zorunda almak zorunda.
Hak hukuk tamamen senin yanında sadece ne kadar süreceği belli olmaz THH nin.
istediği kadar sürsün hocam şu an istesem belki monitörü 2. el de satabilirim ama ben onların cebine giren paramı geri almak istiyorum. firma denen şey büyük fark ediyormuş cidden ya. aldığın ürün aynı da olsa hepsiburada nerede pckolik nerede

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
istediği kadar sürsün hocam şu an istesem belki monitörü 2. el de satabilirim ama ben onların cebine giren paramı geri almak istiyorum. firma denen şey büyük fark ediyormuş cidden ya. aldığın ürün aynı da olsa hepsiburada nerede pckolik nerede
Doğru hocam 2. elden satarsan zarar edersin sıfır fiyatına gitmez neden zarar edesin ki parayı çöpten mi topladın doğrumuyum ?
THH kararıyla mahkemeye versen daha beter olacaklarını bildikleri içi geri adım atacaklardır standart TR satıcısı işte.
THH ne kadar sürerse sürsün bekle kral adalet yerini bulsun.

hamzaersoy

80+ Bronze
Doğru hocam 2. elden satarsan zarar edersin sıfır fiyatına gitmez neden zarar edesin ki parayı çöpten mi topladın doğrumuyum ?
THH kararıyla mahkemeye versen daha beter olacaklarını bildikleri içi geri adım atacaklardır standart TR satıcısı işte.
THH ne kadar sürerse sürsün bekle kral adalet yerini bulsun.
elbette öyle. bir tane soru işareti var kafamda o da thhye başvuracağımı defalarca kez dile getirmeme rağmen geri adım atmadılar. haklı çıkacaklarına dair bir şey mi var acaba benim bilmediğim

xTURANN

80+ Silver
Bu tarz teknolojik ürünlerde, %75 vatana yöneliyorum. Fiyatı, piyasaya göre daima fazla oluyor fakat bazı ürünlerde o arada ki fark çok olmayınca vatandan almak bana aşırı mantıklı geliyor. Mağazadan aldığınızda, ödeme yapıldıktan sonra ürünü kutudan çıkartıp test ediyorlar. Gerek ölü pixel testi, gerek kutu içeriği kontrolü falan.

5 - 6 Ay Sonra, İade kararı çıkacaktır %100. Zamanınıza yazık tek sıkıntı o. Kararla beraber güle oynaya tekrar yollayın. Muhattap bile olmazlar, iadenizi yaptık der geçerler xDDDDDDDDDDD
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir tane soru işareti var kafamda o da thhye başvuracağımı defalarca kez dile getirmeme rağmen geri adım atmadılar. haklı çıkacaklarına dair bir şey mi var acaba benim bilmediğim
Eğer gönderirken video çekmediysen, ürüne zarar verip kanıt olarak mahkemeye sunup itiraz edebilirler. Fakat uğraşmak istemez çoğu firma.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
elbette öyle. bir tane soru işareti var kafamda o da thhye başvuracağımı defalarca kez dile getirmeme rağmen geri adım atmadılar. haklı çıkacaklarına dair bir şey mi var acaba benim bilmediğim
Reis zannetmiyorum da bu işler biraz uzun sürer o kötü

Bu tarz teknolojik ürünlerde, %75 vatana yöneliyorum. Fiyatı, piyasaya göre daima fazla oluyor fakat bazı ürünlerde o arada ki fark çok olmayınca vatandan almak bana aşırı mantıklı geliyor. Mağazadan aldığınızda, ödeme yapıldıktan sonra ürünü kutudan çıkartıp test ediyorlar. Gerek ölü pixel testi, gerek kutu içeriği kontrolü falan.

5 - 6 Ay Sonra, İade kararı çıkacaktır %100. Zamanınıza yazık tek sıkıntı o. Kararla beraber güle oynaya tekrar yollayın. Muhattap bile olmazlar, iadenizi yaptık der geçerler xDDDDDDDDDDD

Eğer gönderirken video çekmediysen, ürüne zarar verip kanıt olarak mahkemeye sunup itiraz edebilirler. Fakat uğraşmak istemez çoğu firma.
O da şans hocam tamamen mesela insafsız bir servis personeline denk gelseydim ben gg oluyordum

ben VATAN mağazasından monitör aldım mağazada ölü pixel testi yaptık birşeyi yoktu eve bir geldim GHOSTİNG cumhuriyetliğini ilan etmiş ertesi gün mağazaya geri götürdüm MAĞAZADAN görerek aldığınız için iade alamayız servise göndeririz dediler servise gitti 23 gün sonra iade kararı çıktı çok şükür az daha elimde kalacaktı fotoğraf bu şu ghostinge bak kral herşeyden 2 şer 3 er tane var
Screenshot_20231116_213214_Gallery.jpg
Screenshot_20231116_213219_Gallery.jpg

xTURANN

80+ Silver
ben VATAN mağazasından monitör aldım mağazada ölü pixel testi yaptık birşeyi yoktu eve bir geldim GHOSTİNG cumhuriyetliğini ilan etmiş ertesi gün mağazaya geri götürdüm MAĞAZADAN görerek aldığınız için iade alamayız servise göndeririz dediler servise gitti 23 gün sonra iade kararı çıktı çok şükür az daha elimde kalacaktı fotoğraf bu şu ghostinge bak kral herşeyden 2 şer 3 er tane var
O Doğru bu arada. Mağazadan alırsan, iade hakkın direkt olmuyor. Ancak servis kararı ile. Vatana özel bir şey değil diye biliyorum.

Vatan'dan ben monitör aldığımda, testleri yaparken uzaktan bakmıştım. Bakıyım falan dediğimde çok iplemişti çalışan öyle hatırlıyorum. Fakat 0 sorunla teslim aldım. Testleri sizinde yapmanızı sağlamıyorlar.

Neyse ki iade kararı çıkmış hakkınızda, ne mutlu..

hamzaersoy

80+ Bronze

anladım hocam teşekkür ederim. vatandan heralde daha önce 1 kez bile alışveriş yapmadım, denk gelmedim hiç ama bundan sonra ÜRÜN tavsiyesi değil FİRMA tavsiyesi alacağım orası kesin

xTURANN

80+ Silver
anladım hocam teşekkür ederim. vatandan heralde daha önce 1 kez bile alışveriş yapmadım, denk gelmedim hiç ama bundan sonra ÜRÜN tavsiyesi değil FİRMA tavsiyesi alacağım orası kesin
Eski Amazon olsaydı, aynı üründen 2x elde ediyordun. Yani ürünü göndermeden yenisini yolluyorlardı. TR'de bu sistem sömürüldüğü için kapatıldı.

Şuan hala top tier'da 1.sırada, 2'de hepsiburada var sanırım. Fakat Hepsiburada'da mağduriyet yaşamamak için satıcının da kendisi olması lazım.
Benim tavsiyem daima amazondan almanız. TR Firmaları belli işte, yapacak bir şey yok NT

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
O Doğru bu arada. Mağazadan alırsan, iade hakkın direkt olmuyor. Ancak servis kararı ile. Vatana özel bir şey değil diye biliyorum.

Vatan'dan ben monitör aldığımda, testleri yaparken uzaktan bakmıştım. Bakıyım falan dediğimde çok iplemişti çalışan öyle hatırlıyorum. Fakat 0 sorunla teslim aldım. Testleri sizinde yapmanızı sağlamıyorlar.

Neyse ki iade kararı çıkmış hakkınızda, ne mutlu..
Reis en en en temizi rakipsiz amazon bu VATAN da risk tamamen ölü pixelden yırttım derken ghostingden patladım az daha elimde kalıyordu.
Mağazada takıp denedik kral videosunuda iade alan personele izletttim pek şans vermedi iadeye fazla bir şey yok normal diyor bide bana.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
itopya ile bir süreçteyim bende geçen cuma kargoladım onlara iade için hala hiç haber yok 3 gündür arıyorum 15 dakka sonunda bağlanıyorum merhaba adım x nasıl yardımcı olabilirim?
merhaba iade talebim va- tak telefon gidiyo kapatıyolar
sonra tekrar bağlandım hanımefendi kapatmayacaksanız bi talebim vardı dedim biz kapatmıyoruz hatlarda bakım var dedi
tak yine gitti
şikayetvara baktım çoğu kişiye aynı şeyi yapmışlar :/

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
itopya ile bir süreçteyim bende geçen cuma kargoladım onlara iade için hala hiç haber yok 3 gündür arıyorum 15 dakka sonunda bağlanıyorum merhaba adım x nasıl yardımcı olabilirim?
sonra tekrar bağlandım hanımefendi kapatmayacaksanız bi talebim vardı dedim biz kapatmıyoruz hatlarda bakım var dedi
tak yine gitti
Reis hayatımda itopyadan bir kez alışveriş yaptım.
Onda da NZXT C550 +80 aldım açılmış kutu ve coil whine lı çıktı.
Zarar vermeyeceğini bildiğim için iade etmedim 1 sene öyle kullandım tık yoktu inanırmısın.
Kimsenin günahını almak istemiyorum ama tahmin yürüttüğümde benden önce biri aldı CW olduğu için iade etti.
Onuda bana gönderdiler birdaha İTOPYADAN hiçbirşey almadım almam da.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Reis hayatımda itopyadan bir kez alışveriş yaptım.
Onda da NZXT C550 +80 aldım açılmış kutu ve coil whine lı çıktı.
Zarar vermeyeceğini bildiğim için iade etmedim 1 sene öyle kullandım tık yoktu inanırmısın.
Kimsenin günahını almak istemiyorum ama tahmin yürüttüğümde benden önce biri aldı CW olduğu için iade etti.
Onuda bana gönderdiler birdaha İTOPYADAN hiçbirşey almadım almam da.
son durum hocam kuzenden 82 ekran tv aldım küçük kardeşin kırdığınıda yan ekran yaptım itopya işi çözülene kadar
iadeyi yaparlarsada işte dell almak istiyorum

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-10-09 saat 17.12.34_1df48f14.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-10-09 saat 17.12.34_1df48f14.jpg
    337.6 KB · Hit: 40

hamzaersoy

80+ Bronze
tak yine gitti
nefret listesine ekledik hocam itopyayı çok önceden

Top Bottom