Neler Yeni

(Spoiler)Witcher 3 Yen mi Triss mi seçimi yaptırmadı

ilhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İlhan
Bütçe
5000
Merhaba, Witcher 3'ü bugün bitirdim ama internette okuduğum kadarıyla bir seçim yaptırıyor. Ya yen ya da Triss birini seçiyorduk ben hem Yen'e sevdiğimi hem de Triss'e gitme kal dedim ve öpüşme sahnesinde öptüm Ama bana seçim yaptırmadı. Sorum şu, neden neyi yanlış yaptım? Oyunu 45 saate falan bitirdim bu spoilerı 15.saate falan yedim ve hep ne seçeceğimi düşündüm. Sormayınca hayal kırıklığına uğradım. Sorun nedir? Nerede yanlış yaptım ?

Avolay

80+ Gold

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Triss ile deniz fenerine gittiniz mi?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Olum niye spoiler veriyorsun. Başlığı düzelt ve konuyu spoiler içine al.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Net bir seçimi yok. Aşşağıda spoilerla yazacağım.
Yennefer oyunun sonlarında Skellige'de iken son bir isteğim olacak diye çağırıyor. Bu Yennefer görevi. Burada bir cinle olaylar yaşanıyor ve sonrasında Yennefer; "Beni hala seviyor musun" tarzı bir şey diyor. Orada sana Yenneferle sevgili olma veya ayrılma hakkı sunuyor.

Aynı şekilde Triss de Novigrad'dan gitmeden önce son bir isteğim olacak diye çağırıyor. Bu da Triss görevi. Bu görevde Triss gitmeden önce doğru cümleyi söylersen Trissi seçmiş oluyorsun. Bu olay da Deniz fenerinde oluyor.

İkisini de seçersen malum son geliyor.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Ne fark eder kardeşim (!) Bilmiyorum bu arada normalde seçtirmesi lazım

ilhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İlhan
Net bir seçimi yok. Aşşağıda spoilerla yazacağım.
Yennefer oyunun sonlarında Skellige'de iken son bir isteğim olacak diye çağırıyor. Bu Yennefer görevi. Burada bir cinle olaylar yaşanıyor ve sonrasında Yennefer; "Beni hala seviyor musun" tarzı bir şey diyor. Orada sana Yenneferle sevgili olma veya ayrılma hakkı sunuyor.

Aynı şekilde Triss de Novigrad'dan gitmeden önce son bir isteğim olacak diye çağırıyor. Bu da Triss görevi. Bu görevde Triss gitmeden önce doğru cümleyi söylersen Trissi seçmiş oluyorsun. Bu olay da Deniz fenerinde oluyor.

İkisini de seçersen malum son geliyor.
Triss gitmeden önce gitme kal dedim yenede hala seviyorum dedim malum son grupla ilgili mi 😀

Top Bottom