Spor esnansında su içmek

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,566
Beyler gymde spor yaparken su içmek mi daha yararlı yoksa spor sonrası mı ben her hareket sonrası en kötü 1 yudum içiyorum doğru mu yapıyorum

Beyler gymde spor yaparken su içmek mi daha yararlı yoksa spor sonrası mı ben her hareket sonrası en kötü 1 yudum içiyorum doğru mu yapıyorum

İç bişey olmaz la :D. Sudan zarar gelmez.

Set arasında içmelisin. Ne kadar içtiğinin önemi yok.

Gün içinde 2-3 litre su tüketmeye dikkat et yeter her hareket sonrası su içmene gerek yok

Gün içinde 2-3 litre su tüketmeye dikkat et yeter her hareket sonrası su içmene gerek yok
susuyom ama 😟
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İç bişey olmaz la :D. Sudan zarar gelmez.
az önce bişeyler okudum birileri bişeyler falan yazmış işte su içme ağırlık yapar hareket kabiliyetini azaltır falan beynimi eritti bende böyle konu açtım

susuyom ama 😟

az önce bişeyler okudum birileri bişeyler falan yazmış işte su içme ağırlık yapar hareket kabiliyetini azaltır falan beynimi eritti bende böyle konu açtım

Yani set arası 2 lt içmiceğine göre sorun yok.

limon şeker çok az tuz koy karıştır antremanda set aralarında 1-2 yudum elektrolit seviyeni korur

günde 1.5 litre net bitiyor bende idman yaparken sorun yok :D
Hatta yaparken içmek daha iyi çünkü bi yerden sonra vücuutta her ne kadar su az olmasa bile boğazda kuruluk vs olabiliyor hızlı terlemeden dolayı.
İç devamke

susuyom ama 😟

her hareket sonrası yarım litre dikmezsen bişey olmaz

Çok içip kendini şişirme

Ağzın kuruduğunda içsen yeter. Fazlası kötü oluyor çünkü ağzına geliyor.
Kısacası gerektiğinde iç.
Günlük tüketime de uy.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,054
Üyeler
192,602
Son üye
mustafabora
Geri