Neler Yeni

🎧 Spor İçin Kulaklık Tavsiyesi 🎧

Peki içine müzik atip dinleyebilir mıyız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ankerin bende kulaklık içi bir kulaklığı var sesi cümle alem duyuyor acayip dışarı veriyor ben bile rahatsız oluyorum çevremdekileri düşünemiyorum bunlar sesi vermez dimi dışarı
hocam opus x kullanıyorum apple musıcte son ses dinliyorum dışarıya hiç vermiyor isterseniz videolarına bakabilirsiniz.

Ankeri çok öneriyorlar sizin söylediklerinizin hepsini izlicem

hocam videolarada dışarıya ses veriyor diyolar bende öyle aldım ama padlari çok kaliteli dışarıya ses vermiyor
Dışarı ses asla vermemesi lazım

Ankeri çok öneriyorlar sizin söylediklerinizin hepsini izlicem

Dışarı ses asla vermemesi lazım
hocam kendim kullanıyorum videolarda yanlış söylemişler bence şuan kullanıyorum hep son seste kimse uyarmadı beni ve kendim de test ettim arkadaşımın kulağındayken son ses aşırı iyi ürün seçim size kalmış hayırlı olsun :)

bası güzelmi hocam bu ankerlerin
hocam ankeri bilmiyorum ama opus x de extra bass özelliği var uygulamasında onu açınca baya yüksek veriyor bide oyun mldu var uygulama içinde düşük gecikme açılıyor ve oyun oynarken hiç gecikme yaşamadan oynayabiliyorum telefonda

Tamamdır ona da bakim
hocam pc le ilgili bir şey sorabilirmiyim müsaitseniz?

hocam ankeri bilmiyorum ama opus x de extra bass özelliği var uygulamasında onu açınca baya yüksek veriyor bide oyun mldu var uygulama içinde düşük gecikme açılıyor ve oyun oynarken hiç gecikme yaşamadan oynayabiliyorum telefonda
oyun içinmi hocam bu kulaklık bide pc ye uyar dimi link verme şansın varmı?

Geri