Suriyeli Eşek_31
80+ Silver
Dahası
İdmandan 30 dakika önce 5 ölçek protein tozu tüket çok deme anlık enerji için
3 gunum var tren is yapmaztren (önermem) zor durumun için yazdım sadece sana kalmış .d
20k paran var mı da amcanla iddia ya girdin? Kaybetsen de alacağını cidden düşünüyor musun? Zaten dediğine göre zorlansan da yapabiliyormuşsun
eyw kral kaybedersem pc gidiyo bu isdaya girwn kafamı sssgerdeğe giren damatlara hazırladıkları tariften ic üstüne preworkout bide güzel bi playlist buldun mu amcanı bile sırtlarsın beline kuvvet yigido
Aga bir arkadaş tut son harekette zorlanırsan arkadan sana dokundursun biraz biraz. Yemin ederim at gibi şaha kalkarsın.3 gunum var tren is yapmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bulgisiyar gidicek 20k lik pc gidiyo yani zorlansam son tekrar nizami olmuyor kabul etmeye bilir onerin var mi
kisiligi kotu fazlasiyla hemde kaybedersem pc siparisini iptal edecek etti hatta kazanirsm 40k cebe koyucamBilemiyorum. Kalan süre boyunca aynı tempo devam edersen zorlanmamaya başlarsın diye tahmin ediyorum. Çok da kafaya takma bence. Amcanın kişiliğini bilmiyorum ama bilgisayarını alsa bile al sana hediye ettim gibisinden bir şey de yapabilir
preworkout + cafein + Hardworkout bi şarkı yapıştır geç3 gunum var tren is yapmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bulgisiyar gidicek 20k lik pc gidiyo yani zorlansam son tekrar nizami olmuyor kabul etmeye bilir onerin var mi
hocam tavsiyem direk kilo almaya başla binevi bulka gir estetiği bi kenara bırak 20k iddia var ise o gün high volume muzik ile girersin sete başlandıgıcında güzel bi karb al onceki idmanlarında nasıl alıyor isen temiz karb al ama yine pre+ kafein hapı kullanabilirsin 600mg-800mg onun dışında ilk başta sağlam ısın amonyak koklayabilirsin haricinde aklıma başka bir şey gelmedi pekbeyler amcam ile 20 binlik iddiaya girdim spor salonunda ön bacak leg extencion hareketinde 120 kiloda 8 tekrar iddiasına girdik yapabiliyorum ilk 4-6 tekrar cok rahat cikiyor fakat son 2 ye dogru asiri zorlaniyorum tekrar sayimi arttiracak ve inanilmaz bi derece enerji verecek bir taktik lazım çok dardayım