Neler Yeni

Spor Programım Nasıl? Spor Hakkında Konuşalım

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Bu fazla bile. Bunu yeni başlamış bir kişi %90 ihtimalle sürdüremez. Bunların yarısını bile yapsan her halükarda gelişirsin.
Bunları başta düşük ağırlıkla yapsam olmaz mı? Ya da bana bir program atar mısınız haftada 3 Gün

KnightDavion

80+ Bronze
Bunları başta düşük ağırlıkla yapsam olmaz mı? Ya da bana bir program atar mısınız haftada 3 Gün

Mecbur düşük ağırlık yapman lazım yoksa sakatlanırsın. Program yazabilecek seviyede değilim.

NespaY

80+ Silver
Arkadaşlar Merhaba,

İstanbula yakın ama merkezine uzak bir yerde oturuyorum, haliyle çevremde spor salonu yok. Belediyenin spor salonuna yazılacağım, sadece haftada 3 gün spor var erkekler için.
Aşağıdaki liste işe yarar mı?
Alıntıyı görüntüle

Bunun yanı sıra hiç giden var mı? Ömrümde hiç spora gitmedim, hareketler nasıl yapılır bilmem, gym konusunda giyinmeyi adabı hiç bilmem, ne yapmam lazım? Belediyenin salonunda hoca olmuyor diye biliyorum kim yardımcı olacak? Kaba saba tipler, o hareketi yanlış yapıyorsun diyenler var mı? Tek gitmeyi düşünüyorum o yüzden biraz çekingenim.

İşyerinden bir arkadaşım var ona sözüm var o yüzden gidiyorum, biraz da kilo aldım.
O hareketi yanlış yapıyorsun diyenler olabiliyor MACfit gibi kaliteli yerlere gitmezsen rastlayabiliyorsun illaki ama bu program ile gelişmek çok zor ilk 1 ay bunu yaparsın sonra haftada en az 5 gün olmak üzere split programa geçersen gelişmeyi farkedebilirsin.

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
Arkadaşlar Merhaba,

İstanbula yakın ama merkezine uzak bir yerde oturuyorum, haliyle çevremde spor salonu yok. Belediyenin spor salonuna yazılacağım, sadece haftada 3 gün spor var erkekler için.
Aşağıdaki liste işe yarar mı?
Alıntıyı görüntüle

Bunun yanı sıra hiç giden var mı? Ömrümde hiç spora gitmedim, hareketler nasıl yapılır bilmem, gym konusunda giyinmeyi adabı hiç bilmem, ne yapmam lazım? Belediyenin salonunda hoca olmuyor diye biliyorum kim yardımcı olacak? Kaba saba tipler, o hareketi yanlış yapıyorsun diyenler var mı? Tek gitmeyi düşünüyorum o yüzden biraz çekingenim.

İşyerinden bir arkadaşım var ona sözüm var o yüzden gidiyorum, biraz da kilo aldım.
İlk kez gidiyorsan bu tür hareketlerin yapma bence ilk olarak makine hareketlerini dene hareketlere alış ilk ay makinede çalışıp hareketlerin nereyi çalıştığına dikkat et
fazla ağır kaldırayım diyip hareketleri yanlış yapma beslenme dikkat et şekerli çok beslenme proteini bol yiyecekler ye ilk ay gelişimin çok iyi olucaktir .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,859
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom