Neler Yeni

Spor programim nasil?

Arkadaslar kasimda gymr yazildim 3 ay gittim sonra 1.5 ay ara vermek zorund akaldim. Simdi tekrar yazildim. 95 kilo ile basladim simdi 77 kilodayim. Ama resmen memelerim var ve gitmiyor.memelerim kuculmuş ama gogüs olcumu aldirdigimda buyudugunu belimin ve bacagimin vs kuculdugunu gordum. Ama memelerim ve gibegim gitmiyor. Programim iyi mi?

Ekler

• IMG_20230314_223151.jpg
    IMG_20230314_223151.jpg
    379.2 KB · Hit: 55

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Hocam programda var zaten. Ama sikinti su ki memem kuculmesine ragmen sirtimdsn gogsumu olcutugunde buyumus
spor yaptığın için kas kütlen artmıştır büyüyen şey göğsün değil sırtın bile olabilir bunun haricinde önceki komulardan lise 2 olduğunu falan hatırlıyorum sarkma falan kalacağını sanmam kısa boyda çok kilolu olsan da genç olduğun için vücudun toparlar basmaya devam göğüslerdeki kasların hacmini arttirirsan kısacası yağın yerini doldurursa sıkıntı kalmaz

spor yaptığın için kas kütlen artmıştır büyüyen şey göğsün değil sırtın bile olabilir bunun haricinde önceki komulardan lise 2 olduğunu falan hatırlıyorum sarkma falan kalacağını sanmam kısa boyda çok kilolu olsan da genç olduğun için vücudun toparlar basmaya devam göğüslerdeki kasların hacmini arttirirsan kısacası yağın yerini doldurursa sıkıntı kalmaz
Evet lise 2 yim.boyum cok kisa oldugu icin. Zaten cok kiloluyum. Aslinda kilom normal bile olsa boyum kisa. Boy uzatma egzersizleri vs yapiyorum artik basladim yapmaya. Boyum benim elimde olmasa bilefizigim benim elimde

Top Bottom