Benim 6 aylık spor salonu deneyimim var şunu demek gerekirse
-Gitmeden önce haraketlerin isimlerini şimdiden öğrenmeye çalış youtube dan durmadan harakete bakıyordum yada salon hocasına soruyordum ekstra vakit kaybı.
-Sana göre en iyi hangi günler olursa öyle git ben her zaman 1 gün gidip 1 gün dinleniyordum 6. ayın son 5 günü biraz aksatma oldu ama sanırım gün sayısı hala bozulmadı.
-Kendine çok güvenipte full ağırlık yapma salonda sırf az kilo takıyorsun diye seni aşağılamazlar ben boş benchle bile press yapamıyordum ama noldu 35-40 kg bench press yapıyordum 6. ayımda. Asla pes etme kolay geldiğinde biraz biraz arttır 1 kg bile olsa azar azar,kademe kademe.
-İlk 1 hafta kesinlikle vücudun çok ağrıyacak yalan söyleyip hafif hafif anlatacağıma açık olmak daha iyi ben yine pes etmedim iyice dinlenip sporumu düzgün yaptım
-Uyku düzeni,beslenme her şey sporu etkiliyor gerçekten o yüzden hiçbirini bozmadan yaparsan çok hızlı,iyi gelişirsin
-Hiç Protein tozu, Streoit falan kullanmadım sizde hemen başlamayın derim ÖZELLİKLE KİLO VERECEKSENİZ SAKIN KULLANMAYIN