bi sıkıntı olmazda nenen ne içecekDevlet nineme bu sütlerden veriyor besin değeri falan iyi 1.5 aylık stok yaptım eve günde 2 tane içersem sorun olur mu
(17 yaşındayım)
kakaobunun kakolu olanı çok güzel
İlk önce onlar süt değil hazır mama sadece proteinli mama diyebiliriz karnını baya doyurur kendini dinç hissedersin . Ayrıca günde 1 tane içilmeli fazlası zararDevlet nineme bu sütlerden veriyor besin değeri falan iyi 1.5 aylık stok yaptım eve günde 2 tane içersem sorun olur mu
Reis stok yapmış da 1 haftaya kalmaz bitirir gibi geliyor banabi sıkıntı olmazda nenen ne içecek
Spor yapıyorum benim kaslarımdan önemli mi .dbi sıkıntı olmazda nenen ne içecek
bundan 2 tane içersem sorun olur mu 30 gr protein tozu alıyorum akşamlarıİlk önce onlar süt değil hazır mama sadece proteinli mama diyebiliriz karnını baya doyurur kendini dinç hissedersin . Ayrıca günde 1 tane içilmeli fazlası zarar
bunun kakolu olanı çok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
kakao
Evet sadece günde 1 tane içilmeli içerisinde fazla öğe içerdiğinden 2.sini içersen vücut baya zorlanır ve zaten gelmezSpor yapıyorum benim kaslarımdan önemli mi .d
Knk
bundan 2 tane içersem sorun olur mu 30 gr protein tozu alıyorum akşamları
Bulk yapıyorum 2 ay bulk yapacam pt var bende scitec den aldımSporda amacın ne olduğuna bağlı. Süt ve süt ürünleri genelde tüketilmez sebebi deriyi kalınlaştırıyor definssyon döneminde falan filan. Tabi bu demek değilki 0 tüketim. Zaten peynirini yoğurduğu yiyeceğin için ekstra günde 2 tane böyle bir şey içmen vucudunda gelişimi görmeni geciktirebilir(fitness için konuşuyorum)
İlla bir şey istiyorsan proteinoceandan bcaa creatin pw yada whey proteın alabilirsin. Fıstık ezmesi, res ve green detoxta baya iyidir
Sorun yok içebilirsin.Devlet nineme bu sütlerden veriyor besin değeri falan iyi 1.5 aylık stok yaptım eve günde 2 tane içersem sorun olur mu
(17 yaşındayım)
Ninenin ihtiyacı vardır? Onlar artık Katabolizması , anabolizmasını geçmiş kişiler bu tür fazla proteinli gıdalara ihtiyacı olabilirSpor yapıyorum benim kaslarımdan önemli mi .d
Knk
bundan 2 tane içersem sorun olur mu 30 gr protein tozu alıyorum akşamları
Sağlığı kaslarından daha önemli benceNinenin ihtiyacı vardır? Onlar artık Katabolizması , anabolizmasını geçmiş kişiler bu tür fazla proteinli gıdalara ihtiyacı olabilir