düzgün beslenmezsen çok bi faydasını göremezsin sporun %60'ı beslenme %30 düzenli spor %10'u uykudur kilo almakta zorluk çekiyosan protein ve karbonhidrat ihtiyacının üstüne keçiboynuzu pekmezi ve cicibebe yemeni tavsiye ederim yaptığın spor düzenli ise bi yere kadar etkiler ama arada geçen sürede beslenmeni düzgün yaparsan aynaya baktığında kendini tanıyamazsınMerhaba.15 yaşındayim ve 50 kiloyum.
3 4 aydır fitness yapıyorum ama beslenmem kötü olduğu için kilo alamadım.spora düzenli gidiyorum.kilo alamadığım halde vücuduma bir etkisi olmuş mudur?
Teşekkür ederim.Güç konusunda bir degisim olmusmudur pekidüzgün beslenmezsen çok bi faydasını göremezsin sporun %60'ı beslenme %30 düzenli spor %10'u uykudur kilo almakta zorluk çekiyosan protein ve karbonhidrat ihtiyacının üstüne keçiboynuzu pekmezi ve cicibebe yemeni tavsiye ederim yaptığın spor düzenli ise bi yere kadar etkiler ama arada geçen sürede beslenmeni düzgün yaparsan aynaya baktığında kendini tanıyamazsın
az çok sertleşmiş ve güçlenmişsindir bunu farketmedin mivücuduma bir etkisi olmuş mudur?
Güçlenme ve kollarımda,omuzlarimda gelişme var az çok fark ediyorum ama bana mı öyle geliyor ondan emin olmak istedimaz çok sertleşmiş ve güçlenmişsindir bunu farketmedin mi