Neler Yeni

Spora başlamak istiyorum fakat ne yapacağım hakkında bir fikrim yok

Zechion

80+ Silver
Başlıkta da yazdığı gibi nasıl başlayacağım, ne yapacağım, yeme düzenim nasıl olmalı hiçbir fikrim yok. Bir diğer sorum ise yüksek kütlelere ulaşmak ve estetik görünüm elde etmek ne kadar sürer ?
Kilo : Değişkenlik gösteriyor 68-75 arası ay içerisindeki yeme sıklığım ve düzenime göre değişiyor.

r4NG3r

80+ Silver
ne kadar süreceği şuanki durumuna bağlı.ilk başta yapman gereken kalori hesabı yapmayı öğrenmek ona göre beslenmek ve full body antrenman yapmanı tavsiye ederim kalori hesaplamayı zaten heryerden öğrenirsin antrenman olarakda bilgehan koç fullbody yazıp onu takip etmeni öneririm 1-2 ay en azından

Just reset

80+ Bronze
Başlıkta da yazdığı gibi nasıl başlayacağım, ne yapacağım, yeme düzenim nasıl olmalı hiçbir fikrim yok. Bir diğer sorum ise yüksek kütlelere ulaşmak ve estetik görünüm elde etmek ne kadar sürer ?
Knk çok düşünme git bas vücudunun gelişimi genetiğie bağlı

Zechion

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amacını belirlemelisin öncelikle
kilo mu almak istiyorsun?
kilo vermek mi istiyorsun ?
Boyumun 1.85 civarında olduğunu düşünüyorum, boyum ve kilom çok orantısız kalıyor. Amacım yüksek kütleye ulaşıp estetik bir görünüme sahip olmak, yani kilo almak.

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
S
Kilo : Değişkenlik gösteriyor 68-75 arası ay içerisindeki yeme sıklığım ve düzenime göre değişiyor.
kanka ilk başta kalori takibi yap bir de instaboyların x marka protein içtim böyle oldum x marka bcaa mükemmel falan şeylerine fazla inanma kalori takibi yapıp yeterli protein ve antrenman yaptıktan sonra hiçbir şey yapmana gerek yok ( bütçe elveriyorsa multivitamin ve omega 3 alabilirsin )
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boyumun 1.85 civarında olduğunu düşünüyorum, boyum ve kilom çok orantısız kalıyor. Amacım yüksek kütleye ulaşıp estetik bir görünüme sahip olmak, yani kilo almak.
kanka boyun uzun kasları şişirmek zaman alacaktır pes etme bu esnada benden sana öneri

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
boyun konusunda avantajlısın işin sonunda güzel bir görüntüye sahip olabilirsin fakat uzun boylu insanların adeleleri daha yavaş duruyor daha uzun sürebilir
öncelikle 1 ay gibi bir süre fullbody yaparak vücudunu hazırlamalı ısındırmalısın
ayrıca yeme alışkanlığı kazanmalısın yediklerini hesaplamalısın öğün atlamamalısın

Zechion

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka ilk başta kalori takibi yap bir de instaboyların x marka protein içtim böyle oldum x marka bcaa mükemmel falan şeylerine fazla inanma kalori takibi yapıp yeterli protein ve antrenman yaptıktan sonra hiçbir şey yapmana gerek yok ( bütçe elveriyorsa multivitamin ve omega 3 alabilirsin )
Zaten bildiğim kadarıyla ilk zamanlar için protein tozu, bcaa, gainer gibi ürünler gereksiz.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
yağ oranın 13-14 den fazla değilse ve maddi durumunda el veriyorsa 6 ay da çok güzel vücüt yaparsın.
ama disiplinli bir şekilde her gün clean olarak kalorini alman ve sporunu aksatmadan yapman gerekiyor

Zechion

80+ Silver
boyun konusunda avantajlısın işin sonunda güzel bir görüntüye sahip olabilirsin fakat uzun boylu insanların adeleleri daha yavaş duruyor daha uzun sürebilir
öncelikle 1 ay gibi bir süre fullbody yaparak vücudunu hazırlamalı ısındırmalısın
ayrıca yeme alışkanlığı kazanmalısın yediklerini hesaplamalısın öğün atlamamalısın
Yeme alışkanlığım var. Fakat gün içerisindeki yoğun tempo yüzünden yemek yiyecek vaktim kalmamaya başladı. Kendime vakit ayıramıyorum. Dershane, okul, ödev yapma arasında gidip geliyorum.

yağ oranın 13-14 den fazla değilse ve maddi durumunda el veriyorsa 6 ay da çok güzel vücüt yaparsın.
ama disiplinli bir şekilde her gün clean olarak kalorini alman ve sporunu aksatmadan yapman gerekiyor
Dershane sebebiyle maksimum haftanın 3 günü gidebilirim. En fazla zorlarsam 4-5 olur. Yemek konusuna gelirsek akşam yemeklerim ve gün içerisindeki öğünlerim genellikle protein ağırlıklı. Disipline de sahibim. Fakat yağ oranım hakkında bir bilgim yok.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Yeme alışkanlığım var. Fakat gün içerisindeki yoğun tempo yüzünden yemek yiyecek vaktim kalmamaya başladı. Kendime vakit ayıramıyorum. Dershane, okul, ödev yapma arasında gidip geliyorum.

Dershane sebebiyle maksimum haftanın 3 günü gidebilirim. En fazla zorlarsam 4-5 olur.
4 okay

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
haftada 3-4 gün yeterli
bu işin kuralı basit hocam gideceksin sağlam antrenmanını yapıcaksın
geleceksin evine sağlam yemeğini yiyeceksin

Top Bottom