Neler Yeni

spora gidiyorum Kilo veremiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
183 boyum 85 kiloyum 2haftadır spora gidiyorum ve diyet yapıyorum kalori açığımda var zayıfladıgımı da hissediyom fakat tartı değişmiyor varmıdır bi sebebi her şeyi kuralına uygun yapıyırum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Tolga
Yeterince su içmiyor olabilirsin. Günlük su alımın 3 litre civarında olursa vücudun su tutmaz kilo kaybını görürsün.

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Yeterli kalori açığı oluşturmuyorsun belki bir iki gün oluşturuyorsunfakat ertesi gün yediğin fazladan 1 porsiyon yemek diyeti bozuyor bu iş sürece güvenmekle olur ya aylarca sıkı diyette kalacaksın yada hiç kalmayacaksin bu aralar daha fazla dikkat et kardiyoyuda biraz fazla yap inan haftaya değişiklik olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeterli kalori açığı oluşturmuyorsun belki bir iki gün oluşturuyorsunfakat ertesi gün yediğin fazladan 1 porsiyon yemek diyeti bozuyor bu iş sürece güvenmekle olur ya aylarca sıkı diyette kalacaksın yada hiç kalmayacaksin bu aralar daha fazla dikkat et kardiyoyuda biraz fazla yap inan haftaya değişiklik olur
yok hocam aralıklı oruç yapıyorum protein karbonhidrat yeterince alıyorum yağ 0 a yakın

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
183 boyum 85 kiloyum 2haftadır spora gidiyorum ve diyet yapıyorum kalori açığımda var zayıfladıgımı da hissediyom fakat tartı değişmiyor varmıdır bi sebebi her şeyi kuralına uygun yapıyırum
Kalori açığı yap,yeni başladıysan zaten vücut yavaş yavaş alışır 1-2 ayda gözle görülür değişimler görürsün.

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Boyuna göre kilon iyi az bile neden kilo veriyosun ki üstüne kas koy 1 sene içinde güzel bir gelişim yaparsın kendine değerlendir kilo vermeye çalışma kastan kilo almaya bak spor yaptıkca yakarsın onu zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boyuna göre kilon iyi az bile neden kilo veriyosun ki üstüne kas koy 1 sene içinde güzel bir gelişim yaparsın kendine değerlendir kilo vermeye çalışma kastan kilo almaya bak spor yaptıkca yakarsın onu zaten.
kilom iyi ama yağlıyım hocam kas oranım düşük yağ yakmaya calısıyorum

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
kilom iyi ama yağlıyım hocam kas oranım düşük yağ yakmaya calısıyorum
Sen düzenli bir şekilde sporunu yap başlamadan önce kardiyo yapabilirsin kendi kendine o oranlar tersine dönecek

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
1 gün sırf kardiyo yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular