Neler Yeni

Spora nasıl başlanır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
Spor salonuna gitmek aklıma geldi az önce. Boyum yasitlarima göre kısa ve zayıfım, spor salonuna yazıldığımda oradakiler bana yardımcı olacak mı, yoksa kendim mi program yapacağım? Boyumu etkiler mi? Nasıl başlamalıyım beslenme programı vs yine kendim mi yapacagim? Devlet salonu ve özel salon arasında ki fark nedir? 15 yaşındayım.

Hanaz

80+ Gold
Spor salonuna gitmek aklıma geldi az önce. Boyum yasitlarima göre kısa ve zayıfım, spor salonuna yazıldığımda oradakiler bana yardımcı olacak mı, yoksa kendim mi program yapacağım? Boyumu etkiler mi? Nasıl başlamalıyım beslenme programı vs yine kendim mi yapacagim? Devlet salonu ve özel salon arasında ki fark nedir? 15 yaşındayım.
Koç sana yardımcı olur ayda nekadar en sin girtiklerim 300 dü ilk gittiğim 100 dü (2016)

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Mert
Hoca sana program verecek zaten gidince fazla ağır çalışma boyun için beslenmeyide verir

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
İstersen ordakiler sana yardımcı olur
Boyunu etkilemez
Beslenme programını salondaki hocalardan isteyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk gün gittiğimde direkt yardımcı olurlar değil mi?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Hem beslenme hem ağırlık antrenmanı seni soğutabilir yavaş yavaş başla bence bir süre sonra beslnemeni düzene sokarsın çünkü önemli olan istikrar etkelemez beni dersen sen bilirisn
Program verecekler şunu şu kadar tekrar yap vs diye
Boyunu etkilemez
Devlet uygun olur çevrende var ise bir bak ama orda program vs verıyorlar mı bilmıyorum
Olmadı ilk 1ay özel e gidersin sonra devlete
Hareketlerin hepsi yt de var zaten zamanla alışırsın kafana takma kimse senle dalga vs geçmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem beslenme hem ağırlık antrenmanı seni soğutabilir yavaş yavaş başla bence bir süre sonra beslnemeni düzene sokarsın çünkü önemli olan istikrar etkelemez beni dersen sen bilirisn
Program verecekler şunu şu kadar tekrar yap vs diye
Boyunu etkilemez
Devlet uygun olur çevrende var ise bir bak ama orda program vs verıyorlar mı bilmıyorum
Olmadı ilk 1ay özel e gidersin sonra devlete
Hareketlerin hepsi yt de var zaten zamanla alışırsın kafana takma kimse senle dalga vs geçmez
YouTube den de program yapabilirim değil mi? Vermeseler bile.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Bende önümüzdeki ay başlayacağım acaba program yapıyorlar mı?

Rulep

80+ Gold

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Top Bottom