KeremGenc
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 109
- İsim
- Kerem Genç
- keremyang
- Steam
- keremyang
- Discord
- keremyang
Merhabalar basketbol açısından başlamıştım hocam ilk 3 hafta fullbody çalışmamı istedi. 3 Haftadan sonra ise asıl programa geçiş yapacakmışım.
Bu konu da da aklıma beslenme düzeni gerektiği geldi.
Kilom 68
Boyum 182
Kol 29.5
Bel 74
Yağ Oranım 13
Şimdi asıl konu şu ki yağ, şeker karbonhidrat ve protein konusu
Yağ hiç mi tüketmeyeyim yoksa yağlı makarnadır vs yesem sorun çıkar mı ?
Şekerin yağ tutma gibi bi olayı var diye biliyorum onu da mı hiç tüketmeyeyim(meyveler hariç sanırım)
Protein konusunda günde kilom başıma 1.8-2 arası almam gerektiği söylendi bunun dağılımını şöyle yaptım 100gr Leblebi(26.5Gr Protein), 6 Yumurta(40Gr Protein), 100Gr Yulaf+Süt(22Gr Protein) Geri Kalanını ise evde pişen yemeklerden alıyorum taze fasulyedir makarnadır pilavdır vs. vs. ayrıyetten yetersiz kalırsa yumurta saysını arttırıyorum.
Günlük karbonhidrat ne kadar almalıyım o konu da sıfır bilgim var direk ne bulursam yiyorum antreman da sadece karb önemli diyorlar onda da yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Eksiklerim ya da yanlışlarım olabilir kusura bakmayın düzeltirseniz güzel olur.
Bu konu da da aklıma beslenme düzeni gerektiği geldi.
Kilom 68
Boyum 182
Kol 29.5
Bel 74
Yağ Oranım 13
Şimdi asıl konu şu ki yağ, şeker karbonhidrat ve protein konusu
Yağ hiç mi tüketmeyeyim yoksa yağlı makarnadır vs yesem sorun çıkar mı ?
Şekerin yağ tutma gibi bi olayı var diye biliyorum onu da mı hiç tüketmeyeyim(meyveler hariç sanırım)
Protein konusunda günde kilom başıma 1.8-2 arası almam gerektiği söylendi bunun dağılımını şöyle yaptım 100gr Leblebi(26.5Gr Protein), 6 Yumurta(40Gr Protein), 100Gr Yulaf+Süt(22Gr Protein) Geri Kalanını ise evde pişen yemeklerden alıyorum taze fasulyedir makarnadır pilavdır vs. vs. ayrıyetten yetersiz kalırsa yumurta saysını arttırıyorum.
Günlük karbonhidrat ne kadar almalıyım o konu da sıfır bilgim var direk ne bulursam yiyorum antreman da sadece karb önemli diyorlar onda da yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Eksiklerim ya da yanlışlarım olabilir kusura bakmayın düzeltirseniz güzel olur.