taktikleri benlede paylaşır mısınEvde.
taktikleri benlede paylaşır mısınEvde.
Taktik yok düzenli çalış kendin bir standart belirle 2-3 haftada bir arttır sayısını yeter o sana.taktikleri benlede paylaşır mısın
Hocam bana fiziksel olarak çok benziyorsunuz. Kesin bir programım olmadı. Ağır sporlardan kaçının, boy uzamasını engellermiş, lütfen düzenli spor yapın, toz kullanmayı önermem. Profösyonel tavsiyeler veremem ama ben böyle çalışıyorum.yaşım 15 boyum 1.83 kilom 86 neler önerebilirsiniz
işte o düzenli çalış dediğin şeyler ne (sıfır bilgi) ondan sordumTaktik yok düzenli çalış kendin bir standart belirle 2-3 haftada bir arttır sayısını yeter o sana.
Mesela bugün başladın yarın yapıp 2 gün yapmayıp tekrar yaparsan olmaz,her gün düzenli olarak yapman gerekiyor.İlk başlarda tabii ki zorlanıyorsun kol ağrın falan oluyor ondan sonra ağrılar gidiyor zevkli olmaya başlıyor.işte o düzenli çalış dediğin şeyler ne (sıfır bilgi) ondan sordum
Gettim Spor Salonundada Yeni Başlıyan Arkadaşalr Kimse Yardım Etmiyo İlk 2 Hafta Geçtiyse Kendini Zorlamaya Başla Lütfen Hareketleri Doğruyap.yaşım 15 boyum 1.83 kilom 86 neler önerebilirsiniz
evet zevkli olmaya başladıMesela bugün başladın yarın yapıp 2 gün yapmayıp tekrar yaparsan olmaz,her gün düzenli olarak yapman gerekiyor.İlk başlarda tabii ki zorlanıyorsun kol ağrın falan oluyor ondan sonra ağrılar gidiyor zevkli olmaya başlıyor.