Neler Yeni

Öneri Sporda Giyilebilecek Kıyafet onerileri

pendragon

80+ Bronze
istediğim boyle atlet değil daha cok vücudu kapatan kollar acıkta olan tarzda olan atletler satın alabileceğim uygun fiyatlı bi yer varsa sevinirim

istediğim eşofman ise cepleri kapatılabilir olandan sporda sarkı dinlerken telefonu habire bi yere koymak istemiyorum ama diğer türlüde cebimden düşüyor

Ekler

• 1678386123310.png
    1678386123310.png
    366.9 KB · Hit: 37

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bu terletmeyen kumaşlardan olan tişörtler vardı, onlardan alabilirsin, ben bulursam ben de bakıcam

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam nike dri-fit fln var da baya pahalı, ucuz olarak hangi markalarda var acaba, bilen biri el atsın :D

Takizawa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Cevahir Teğek
oversize t shirt adamdır atlete falan ne gerek var 😀

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nike dri-fit fln var da baya pahalı, ucuz olarak hangi markalarda var acaba, bilen biri el atsın :D
hocam acık konuşmak gerekirse henüz onu giyecek kadar güzel bir vücudum yok o yüzden şuanlık koşede kalsın

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Hocam ben telefonu oturma yerine koyuyorum genelde salonda alıştığım için, bazen de fermuarlı cebime koyuyorum. Bence fermuarlı bi eşofman akar. Tişört atlet olarakta eğer kullanmadığın tişörtün varsa atlete çevirebilirsin bunun hakkında videolar var araştırabilirsin. Atlet olarak kendi kullandığım atlet en son 1k küsürdü. Onu aldıktan sonra hiç takip etmedim ama kaliteli bildiğim fiyatının yine 1k altında olduğunu düşündüğüm Woof - GYM Wolwes var. Ama yine o kadar para vermek istemiyorum dersen trendyol üzerinden güzel bi atlet yakalarsın bence.

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimdeki gibi birşeymi lazım
yok hocam resimdeki gibi değil vücut değil daha cok kollar gozüken tarzda atlet istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben telefonu oturma yerine koyuyorum genelde salonda alıştığım için, bazen de fermuarlı cebime koyuyorum. Bence fermuarlı bi eşofman akar. Tişört atlet olarakta eğer kullanmadığın tişörtün varsa atlete çevirebilirsin bunun hakkında videolar var araştırabilirsin. Atlet olarak kendi kullandığım atlet en son 1k küsürdü. Onu aldıktan sonra hiç takip etmedim ama kaliteli bildiğim fiyatının yine 1k altında olduğunu düşündüğüm Woof - GYM Wolwes var. Ama yine o kadar para vermek istemiyorum dersen trendyol üzerinden güzel bi atlet yakalarsın bence.
hocam bizim salon kücük bide okuldan gec cıktıgımdan gec saatte gidiyorum maalesef kalabalık oluyor dediğiniz gibi eşofman şart tişort icin cok var dediğiniz mantıklı internetten araştıracagım

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
yok hocam resimdeki gibi değil vücut değil daha cok kollar gozüken tarzda atlet istiyorum

hocam bizim salon kücük bide okuldan gec cıktıgımdan gec saatte gidiyorum maalesef kalabalık oluyor dediğiniz gibi eşofman şart tişort icin cok var dediğiniz mantıklı internetten araştıracagım
Kanka en iyisi dediğim gibi, sen bi fermuarlı eşofman yapıştır veya varsa onu kullanırsın artık. Trendyol üzerinden de tişört alırsın, ileride de keser atlet yaparsın mis.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
hocam acık konuşmak gerekirse henüz onu giyecek kadar güzel bir vücudum yok o yüzden şuanlık koşede kalsın
Hocam bence aşırı kilolu değilsen sıkıntı değil, illa six-pack olmana gerek yok yani, onu da oluruz ilerde :D

pendragon

80+ Bronze
Hocam bence aşırı kilolu değilsen sıkıntı değil, illa six-pack olmana gerek yok yani, onu da oluruz ilerde :D
yok hocam kilolu değilim ama cok kaslı olup giyinenlere daha cok yakısıyor biz onun yanında henüz pek bişey değiliz ya

Kanka en iyisi dediğim gibi, sen bi fermuarlı eşofman yapıştır veya varsa onu kullanırsın artık. Trendyol üzerinden de tişört alırsın, ileride de keser atlet yaparsın mis.
aynen hocam

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şu faydalı olur telefon cebi de var

Top Bottom