Decathlon'a bakabilirsin..hocam daha önce fiyatlarını bilmediğim için bütçeyi min de tuttum ortalama fiyat öneriside olur 1000-2000 olmasında
Bahsettiğin fiyat ortalama fiyat zaten, salonunda varsa hiç kendini masrafa sokma.hocam daha önce fiyatlarını bilmediğim için bütçeyi min de tuttum ortalama fiyat öneriside olur 1000-2000 olmasında
tamamdır hocam sondakiler arasından seçip karar veririm teşekkürlerBahsettiğin fiyat ortalama fiyat zaten, salonunda varsa hiç kendini masrafa sokma.
![]()
Liftstar Powerlifting Kemeri - Lever Belt
En güçlü yapısı ile Liftstar Powerlifting Kemeri, en ağır kaldırışlarda sana destek sağlamak için özel olarak tasarlandı. En güçlü Lever Belt sizlerle !liftstar.com.tr
Kemer almışken de sağlam bir şeyler almanı öneririm ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Decathlon Corength Ağırlık Kemeri - Siyah - Vücut Geliştirme - Fiyatı, Yorumları
Decathlon Corength Ağırlık Kemeri - Siyah - Vücut Geliştirme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Decathlon Corength Deri Ağırlık Kemeri - Vücut Geliştirme - Fiyatı, Yorumları
Decathlon Corength Deri Ağırlık Kemeri - Vücut Geliştirme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Excalibur Turbo Fitness Ağırlık Kemeri Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Excalibur Turbo Fitness Ağırlık Kemeri Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ucuz olarak bunlar var ama ne kadar kalitelidir bilemiyorum.
hocam belinizi şekilliyormuhttps://www.gymholix.com/urun/neoprenkemer
Ben bunu kullanıyorum yetiyor,
Kemer beli şekillendirmez.hocam belinizi şekilliyormu