Neler Yeni

Anker q30 kulaklık birleştiricisi

Leonidax

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Anker Q30 kablolu modda mikrofon kullanımını desteklemiyor eğer hoparlör dediğin oysa, yanlış yazdığını düşünerek yazdım bu yorumu
O zaman ugreeni iptal edeyim hocam yapcak bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anker Q30 kablolu modda mikrofon kullanımını desteklemiyor eğer hoparlör dediğin oysa, yanlış yazdığını düşünerek yazdım bu yorumu
Arkadaşımın abisi usb dongle ile mikrofonuda kullanabiliyor diyordu hocam bir bilginiz var mı acaba ? Nasıl mikrofonu kullanabileceğim konusunda bluetooth ile kullanınca çok gecikme oluyor çünkü

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,351
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dongle işini bilmem ama 3.5mm ile dogrudan kasaya baglarsan çalışmıyor. Bende tekli 3 dişli jak var yani tek kablo da hem mikrofon hem hoparlör ve çalışmıyor mikrofonu

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Dongle işini bilmem ama 3.5mm ile dogrudan kasaya baglarsan çalışmıyor. Bende tekli 3 dişli jak var yani tek kablo da hem mikrofon hem hoparlör ve çalışmıyor mikrofonu
Hocam internette baktımda galiba 3dişliler desteklemiyor mikrofonu 4diş gerekiyor galiba

Şöyle bir şey buldum internette acaba 4dişlimi arasam diye düşündürdü bu foto

Ekler

• 23.jpg
    23.jpg
    19 KB · Hit: 13

GPiro

80+ Platinum
Kasaya degil laptopa baglıyor sanırım o tek Jack girişide hem mik hemde hapörler görevi görüyor tabi kulaklık kablolu kullanımda mikrofon kullandırtıyormu

Hocam umarım diyince bir korku sardı şimdi beni :D
Yani yalan söyleyen laptop şeyi oluyor Amazon kargoyu geri alıyor olan zamanın olur

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Kasaya degil laptopa baglıyor sanırım o tek Jack girişide hem mik hemde hapörler görevi görüyor tabi kulaklık kablolu kullanımda mikrofon kullandırtıyormu

Yani yalan söyleyen laptop şeyi oluyor Amazon kargoyu geri alıyor olan zamanın olur
Yani bende bilmiyorum hocam şu fotoda ortada bıraktırdı beni şimdi

Ekler

• 23.jpg
    23.jpg
    19 KB · Hit: 10

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Valla gereksiz ugraş bence git bi tane 400 500 e kulaklık al oyun oynuycan zaman tak kullan
400e 500e ne alabilirim ki işte hocam bende bilmiyorum. Çokta kaliteli bir şey gelmez heralde en azından anker kaliteli bence o iyi olurdu.

GPiro

80+ Platinum
400e 500e ne alabilirim ki işte hocam bende bilmiyorum. Çokta kaliteli bir şey gelmez heralde en azından anker kaliteli bence o iyi olurdu.
Valla arkadaşa havıt 2230d aldırdım 3.5mm jack la geliyor ama pedleri biraz küçük ve ses geçiriyor mikrofonu fena degil

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Valla arkadaşa havıt 2230d aldırdım 3.5mm jack la geliyor ama pedleri biraz küçük ve ses geçiriyor mikrofonu fena degil
Bilemedim hocam ugreenin türkiye distrübütörünü buldum onlara sordum aynı fiyat orda aynı kablo destekliyor derlerse alıcam.Yoksa dediğiniz gibi bir mikrofonlu kulaklık alabilirim gibi

Hocam valla evde yurttan birinden dızladığım jak kablosu vardı o aklıma geldi onu taktım onla beraber çalışıyor mikrofon olmadı ugreen alabilirim gibi ses kalitesi daha iyi oluyorsa.Sonunda tasdikledik çalıştığını :D

Son düzenleme:

GPiro

80+ Platinum
Bilemedim hocam ugreenin türkiye distrübütörünü buldum onlara sordum aynı fiyat orda aynı kablo destekliyor derlerse alıcam.Yoksa dediğiniz gibi bir mikrofonlu kulaklık alabilirim gibi

Hocam valla evde yurttan birinden dızladığım jak kablosu vardı o aklıma geldi onu taktım onla beraber çalışıyor mikrofon olmadı ugreen alabilirim gibi ses kalitesi daha iyi oluyorsa.Sonunda tasdikledik çalıştığını :D
Muhtemelen bence kulaklık ızın vermiyor

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,351
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kulaklık direkt kullandırmıyor kabloyla alakası yok yani

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Top Bottom