Neler Yeni

Sporda Set Arası Süre Ayarlama Aracı

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
“Aradığım kronometreden beklentim şu:
Örnek olarak set arası 1 dakika olmasını istiyorum diyelim. Ben butona basayım, 1 dakika sonra ötsün, örnek olarak 3 saniye ötsün ve kendi kendine sussun.
Bu şekilde ben dinlenme süremin bittiğini anlayacağım ve 2. sete başlayacağım. 2. set bitince tekrardan düğmeye basacağım ve tekrardan 1 dakika sonra ötecek.
Bu örneğimizdeki 1 dakikalık süreyi değiştirebilmek istiyorum. Mesela bench press yaparken bu süreyi 1,5 dakikaya çıkarmak istiyorum. Yani süreyi düzenleyebilme özelliğinin olması gerekiyor.”

Yukarıdaki paragrafta belirtmiş olduğum özellik bu 3 kronometrede de var mı biliyor musunuz?

Bu arada yorumunuz için teşekkür ederim.
Ben araştırdım ama bir bilgiye ulaşamadım. Satıcıya sorabilirsin, cevap verir herhalde.

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
hocam ben telefondaki kronometreyi ayarlayıp kullanıyordum illaki bir şey almak zorunda değilsiniz

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
Adam sebebini yazmış. Az konuları okuyup yorum yapsanız keşke!
telefonda sadece kronometre uygulamaları vardır çok fonksiyonel olduğu için belki normal kronometreden daha iyi olabilir ayriyeten telefonlarda dikkat modları var mesajları ve aramaları kapatabilirsiniz

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
telefonda sadece kronometre uygulamaları vardır çok fonksiyonel olduğu için belki normal kronometreden daha iyi olabilir ayriyeten telefonlarda dikkat modları var mesajları ve aramaları kapatabilirsiniz
Ne alaka? Arkadaşın kullanmak istememe sebebi;

Hem dikkat dağıtmaması adına hem de terliyken ya da yorgunken telefona dokunmak istemiyorum ve bu yüzden telefonun kronometresini ya da herhangi bir telefon uygulaması kullanmak istemiyorum.

Top Bottom