Ben alabilirimarkadaşlar spotify premium 2 aylık ücretsiz davet kodu hakkı verdi isteyene bağlantımı atarım(daha önce premium alınmamış olmalı)
Hocam bu kısma nasıl geldiniz bende paylaşmak isterimarkadaşlar spotify premium 2 aylık ücretsiz davet kodu hakkı verdi isteyene bağlantımı atarım(daha önce premium alınmamış olmalı)
Bunlara dikkat edin bende discord premium alıp ordan beleş xbox gelmişti,otomatik ödeme açmış kendiliğinden geçen gün 45tl çekmiş karttan.arkadaşlar spotify premium 2 aylık ücretsiz davet kodu hakkı verdi isteyene bağlantımı atarım(daha önce premium alınmamış olmalı)
iptal edin iade yapıyorlar banada olmuştu 7 gün içinde iade yapmışlardıBunlara dikkat edin bende discord premium alıp ordan beleş xbox gelmişti,otomatik ödeme açmış kendiliğinden geçen gün 45tl çekmiş karttan.
İptal ettim iade olmadı.iptal edin iade yapıyorlar banada olmuştu 7 gün içinde iade yapmışlardı
bir daha mail at 2 veya 3 mail atınca geri yollarlar banada yaptılar aynısınıİptal ettim iade olmadı.
Mail atmadım ben şikayetvara yazdım sadece nasıl atılıyor yazabilirmisin ?bir daha mail at 2 veya 3 mail atınca geri yollarlar banada yaptılar aynısını
microsofta atın size yardımcı olurlarMail atmadım ben şikayetvara yazdım sadece nasıl atılıyor yazabilirmisin ?