🔥İndirim Spotify 3 ay premium ücretsiz

Yapabilmeniz için spotify'in yaptığı daha önce ücretsiz premium almak için kullandığınız kartı kullanmamanız lazım.
papara , tosla gibi kartlarda oluyor.
Premium'u edindikten sonra iptal edebilirsiniz 3 ay sonra premium bitiyor (yani iptal ettiğinizde premium'unuz gitmiyor)

Şuan premiumum var yinede iptal edip kullanabilir miyim

Şuan premiumum var yinede iptal edip kullanabilir miyim
Önceden kullanılan hesap ve kart olmaması lazım galiba. Hesap için emin değilim ama kart için eminim.

Yapabilmeniz için spotify'in yaptığı daha önce ücretsiz premium almak için kullandığınız kartı kullanmamanız lazım.
Premium'u edindikten sonra iptal edebilirsiniz 3 ay sonra premium bitiyor (yani iptal ettiğinizde premium'unuz gitmiyor)

aldım eyvallah youtıbe premyum vardı ama buda dursun :D

1682163365759.png

Bende böyle? Üyeliğim yok.

Ekler

• 1682163349417.png
    1682163349417.png
    17.5 KB · Hit: 49
Al bi yt premium, hem reklam görme hem de yt music premium kullan.

Teşekkür ederim yeni hesap açarak ve farklı bir kartla üye oldum.

sanal kart oluşturarak kart bilgilerini girip ardından hesabı açıp kart bilgilerini kaldırıyorum her seferinde bitince kapanıyor otomatik.

Ekler

• BDB1E94E-2B39-4648-80BD-C46B4934480B.jpeg
    BDB1E94E-2B39-4648-80BD-C46B4934480B.jpeg
    263.6 KB · Hit: 61

Spotify hiç sevemiyorum.
Zaten bildiğim kadarı ile bu bot olaylarıyla adı çok çıkan bir platform.
Ama beleş ise kullanılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,904
Üyeler
184,243
Son üye
mamiboo
Geri