Neler Yeni

Spotify pc version sadece bende mi sıkıntılı? [Çözüldü]

erencavdarr

80+ Bronze
Normal premium üyesiyim. Git gide daha da kötüye gidiyor. Her şey çok yavaş yükleniyor ve takılıyor. Şarkı değiştiriyorum 3-4sn sonra bütün arayüz donduktan sonra geliyor vs.
Sadece bende mi oluyor?

Aylık 60-70₺ ödüyoruz gördüğümüz muameleye bak. Bir türlü sıkıntısız yapamadılar uygulamayı :cautious:

SONUÇ : Direkt spotifydan exe dosyası alma işini biraz gizlemişler bi önceki girişimimde gözden kaçmış. Benim gibi bu şekilde sorun yaşayan arkadaşlar microsofttan yüklediyse, webden indirip denesinler çok daha iyi.

Son düzenleme:

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
efe araci
hocam aynı sorunu yaşıyordum güncellemeyi deneyin yok demesine bakmayın gerekirse silip yükleyin geçen spotifyi bir güncelledim video oynatıcı ekolayzır gibi olaylar gelmiş :D

Benned

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nevzat Bahadır
kanka 4 yıldır spotify kullanıyorum bu tarz problemler başıma gelmişti microsoft store'dan yüklüyodum hep kendi sitesinden indirip kurunca düzeldi yaklaşık 1.5 yıldır fln kendi setup'ından kurduğum hali ile kullanıyorum daha sıkıntı yaratmadı

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
Eymen Gürel
Normal premium üyesiyim. Git gide daha da kötüye gidiyor. Her şey çok yavaş yükleniyor ve takılıyor. Şarkı değiştiriyorum 3-4sn sonra bütün arayüz donduktan sonra geliyor vs.
Sadece bende mi oluyor?

Aylık 60-70₺ ödüyoruz gördüğümüz muameleye bak. Bir türlü sıkıntısız yapamadılar uygulamayı :cautious:
Premium üyesi değilim ama benim pc versiyonda da sorun var, bir müzik bittiğinde diğer müzik devam etmiyor. Bu sorun telefonda ya da webde yok.

erencavdarr

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aynı sorunu yaşıyordum güncellemeyi deneyin yok demesine bakmayın gerekirse silip yükleyin geçen spotifyi bir güncelledim video oynatıcı ekolayzır gibi olaylar gelmiş :D
Bu sorunun başlarında silip yüklemeyi denedim hatta spotify sitesine girdim direkt. Zaten o da microsoft sotre'a attı. Güncelleme gelince de yapıyorum şu an abarttı yani uygulama. Her fonksiyon saçmalamaya başladı, 10 senelik telefondan yeni nesil uygulamaya girmeye çalışıyorum gibi hissediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka 4 yıldır spotify kullanıyorum bu tarz problemler başıma gelmişti microsoft store'dan yüklüyodum hep kendi sitesinden indirip kurunca düzeldi yaklaşık 1.5 yıldır fln kendi setup'ından kurduğum hali ile kullanıyorum daha sıkıntı yaratmadı
Bu sorunun başlarında silip yüklemeyi denedim hatta spotify sitesine girdim direkt. Zaten o da microsoft sotre'a attı. Güncelleme gelince de yapıyorum şu an abarttı yani uygulama. Her fonksiyon saçmalamaya başladı, 10 senelik telefondan yeni nesil uygulamaya girmeye çalışıyorum gibi hissediyorum

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
efe araci
donanım hızlandırma ayarı açıksa kapatın.

erencavdarr

80+ Bronze

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
efe araci
açıkmış şimdi baktım, kapatayım

fakat aynı hantallıkta
yani eğer sisteminiz aşağıdaki gibiyse yine sorun çıkarmamalı anlamadım gitti spotifyın desteğine yazmanızı öneririm.

erencavdarr

80+ Bronze
Yani şu an şu haliyle kullanmak peygamber sabrına yakın bir şey ister cidden çok sinir bozucu.

yani eğer sisteminiz aşağıdaki gibiyse yine sorun çıkarmamalı anlamadım gitti spotifyın desteğine yazmanızı öneririm.
Zaten spotify dışında herhangi bir yerde sıkıntı yok

Direkt spotifydan exe dosyası alma işini biraz gizlemişler bi önceki girişimimde gözden kaçmış. Benim gibi bu şekilde sorun yaşayan arkadaşlar microsofttan yüklediyse, webden indirip denesinler çok daha iyi.

Son düzenleme:
Top Bottom