Spotify Premium vs Youtube Premium

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,854
Soru açık bir şekilde başlıkta bulunmakta.

Açık konuşmak gerekirse Çince şarkılar dinlediğimden dolayı Youtube üzerinde de bir sürü şarkı olduğundan dolayı bu türden farklı şarkılar bulunmakta ama gördüğüm üzere spotify bu kadar geniş değil. paparanın geri vereceği parayı da göz önünde bulundurursak hangisini almam daha mantıklı olur.

Bir süredir bedava verilen 3 aylık Premiumu kullanıyorum Youtube'de.

YT DAHA MANTIKLI

Açık konuşmak gerekirse Çince şarkılar dinlediğimden dolayı Youtube üzerinde de bir sürü şarkı olduğundan dolayı bu türden farklı şarkılar bulunmakta ama gördüğüm üzere spotify bu kadar geniş değil. paparanın geri vereceği parayı da göz önünde bulundurursak hangisini almam daha mantıklı olur.

şarkı deneyimi olarak Spotify,ama ***** saçma reklamlardan kurtulmak için Youtube.

Youtube Music'in arşivi daha geniş, dediğiniz şarkıları bulma şansınız daha yüksek.

Merak ettim, Çince şarkıyı nasıl aratıyorsunuz?
Çince aratıyorum ismini bildiğim sürece.

Youtube bence.

Hem YT Music yem de YT Premium diye YT hacım.

Kaliteli müzik ve podcast istiyorsan ve playlist istiyorsan Spotify
Ama Fazla müzik olsun ve hem müzik indireyim hem video indireyim hem reklamsız video izleyeyim ve buna 16 TL vereyim derseniz Premium.

papara yt de de indirim yapmıyor mu?
YT Premium daha iyi. Kendim beleşe kullanırım hem reklamlar gidiyor hem video indirme geldi hemde yt music spotifydan daha geniş arşiv olarak. Remixler falan da var yt de ve bazı muzikler spotifyda olmuyor ama her türlü yt musicde oluyor.

Çince klavye mi kullanıyorsunuz?
Evet.

papara yt de de indirim yapmıyor mu?
Yapıyor casback olduğundan dolayı zaten düşünüyorum.
Kaliteli müzik ve podcast istiyorsan ve playlist istiyorsan Spotify
Ama Fazla müzik olsun ve hem müzik indireyim hem video indireyim hem reklamsız video izleyeyim ve buna 16 TL vereyim derseniz Premium.
Şimdi papara ile birlikte mi 16₺ oluyor yoksa başka bir şekilde mi?

İndirme kısmı ile pek işim olmuyor.

Bence youtube çünkü şarkı adı bile bilmesen sözünü yazıyon çıkyo

Spotify yavaş yavaş kesiyorum bu son ay olacak
Ayriyeten youtube müzik arşiv olarak daha genis ve arayüzü daha hoş ama Spotify şarkı algoritmasını daha çok beğeniyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,903
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri