yt music varsa spotify değmez hocam, bence hepsiburada premium da öyle aman aman bir üyelik değilSpotify papara ile 10 TL'ye geliyor.
Hali hazırda aşağıda aktif ve sürekli olan aboneliklerim var:
Hepsiburada Premimum 7 TL
Amazon Prime 3,95 TL
YouTube Premium 12,99 TL
Öyle her şeye para saçacak durumum yok.
Soru şu: YouTube Premium varken (+YouTube Music) Spotify'a 10 TL değer mi? Bütçeyi zorlamalı mıyım? 10 liradan zorlanacak mısın evet zorlanacağım. Çünkü ailem bana dijital üyelikler için para vermiyor. Cips kola alacağım deyip 50 TL veriyorlar gidip yukarıdaki abonelikleri alıyorum. Normalde vermezler. Çünkü gerek yok onlara göre. Ama benim de eğlence ve keyif ihtiyaçlarım var.
Arayüz, PC senkronizasyonu, ses kalitesi gıdım da olsa daha iyi olup ve şarkı öneri sistemi ile ön plana çıkan Spotify var ki bana çok iyi hitap ediyor. Ama YT Music de iyi. Sizce YT Premium varken verilir mi?
Yt premium varsa gereksiz bence.Spotify papara ile 10 TL'ye geliyor.
Amazon Prime 3,95 TL
YouTube Premium 12,99 TL
Soru şu: YouTube Premium varken (+YouTube Music) Spotify'a 10 TL değer mi? Bütçeyi zorlamalı mıyım? 10 liradan zorlanacak mısın evet zorlanacağım. Çünkü ailem bana dijital üyelikler için para vermiyor. Cips kola alacağım deyip 50 TL veriyorlar gidip yukarıdaki abonelikleri alıyorum. Normalde vermezler. Çünkü gerek yok onlara göre. Ama benim de eğlence ve keyif ihtiyaçlarım var.
Arayüz, PC senkronizasyonu, ses kalitesi gıdım da olsa daha iyi olup ve şarkı öneri sistemi ile ön plana çıkan Spotify var ki bana çok iyi hitap ediyor. Ama YT Music de iyi. Sizce YT Premium varken verilir mi?
Bu mesajdan sonra cips kola almaya gittim teşekkürler.Cips ve kola alıp sağlığını bozacağına
senin adına üzgünümBu mesajdan sonra cips kola almaya gittim teşekkürler.
yt music yeterli,bence spotifya gerek yokSpotify papara ile 10 TL'ye geliyor.
Amazon Prime 3,95 TL
YouTube Premium 12,99 TL