Neler Yeni

Spotify'a 10 TL değer mi?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,164
İsim
Diyarhan
Arayüz ve şekil olarak iyi olsada müzik sayısı yt a göre az.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Spotify papara ile 10 TL'ye geliyor.

Hali hazırda aşağıda aktif ve sürekli olan aboneliklerim var:
Hepsiburada Premimum 7 TL
Amazon Prime 3,95 TL
YouTube Premium 12,99 TL

Öyle her şeye para saçacak durumum yok.

Soru şu: YouTube Premium varken (+YouTube Music) Spotify'a 10 TL değer mi? Bütçeyi zorlamalı mıyım? 10 liradan zorlanacak mısın evet zorlanacağım. Çünkü ailem bana dijital üyelikler için para vermiyor. Cips kola alacağım deyip 50 TL veriyorlar gidip yukarıdaki abonelikleri alıyorum. Normalde vermezler. Çünkü gerek yok onlara göre. Ama benim de eğlence ve keyif ihtiyaçlarım var.

Arayüz, PC senkronizasyonu, ses kalitesi gıdım da olsa daha iyi olup ve şarkı öneri sistemi ile ön plana çıkan Spotify var ki bana çok iyi hitap ediyor. Ama YT Music de iyi. Sizce YT Premium varken verilir mi?
yt music varsa spotify değmez hocam, bence hepsiburada premium da öyle aman aman bir üyelik değil

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Cihan Mert Karagöz
Hocam PC de Spotify pre olmasa bile kullanılıyo sadece reklam çıkıyo atlarken açarken felan sıkıntı yok bende.
Telefonda da 400 tane şarkıyı indirdirm 2gb yer tutuyorlar sadece 32gb tel bu arada yani böyle de yapsan çok etkilemez diye düşünüyorum seni

MSİ PRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Faysal KURTOĞLU
Benim bildiğim bu 3 lira falan aldıkların 12.aya kadar sürecek ondan sonra fiyatları normale dönebilir veya güncellemen gerek.

batuu123

80+ Bronze
ya 10 liranın konusunu açman bile saçma ne demek değer mi müzik dinliyorsan alacaksın bu kadar basit yolda görsem almam 10tlyi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz

Amazon Prime 3,95 TL
YouTube Premium 12,99 TL

Soru şu: YouTube Premium varken (+YouTube Music) Spotify'a 10 TL değer mi? Bütçeyi zorlamalı mıyım? 10 liradan zorlanacak mısın evet zorlanacağım. Çünkü ailem bana dijital üyelikler için para vermiyor. Cips kola alacağım deyip 50 TL veriyorlar gidip yukarıdaki abonelikleri alıyorum. Normalde vermezler. Çünkü gerek yok onlara göre. Ama benim de eğlence ve keyif ihtiyaçlarım var.

Arayüz, PC senkronizasyonu, ses kalitesi gıdım da olsa daha iyi olup ve şarkı öneri sistemi ile ön plana çıkan Spotify var ki bana çok iyi hitap ediyor. Ama YT Music de iyi. Sizce YT Premium varken verilir mi?
Yt premium varsa gereksiz bence.

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Kaan

Amazon Prime 3,95 TL
YouTube Premium 12,99 TL

yt music yeterli,bence spotifya gerek yok

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Ben yt music e alışamadım o yüzden Spotify

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Spotify ' da Sago'nun şarkılarının 4 te 1 i falan yok. Ama daha kullanışlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Spotify müzik dinlemek gerçekten hayatınızda yer kaplıyorsa kesinlikle değecektir. Ama yok ben arada dinliyorum diyorsanız yt yeterli olur

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
bence gereksiz. youtube prem. çok daha kullanışlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular