O ne demek hiç bir fikrim bile yokcontainer kullaniyorsan calisan islemleri durdurmayi dene
Teşekkür ederim şuanlık kapandı tekrar açtığımda bir sorun çıkmaz umarım. Ve müsaitseniz bir sorum daha olucaktı biraz konu dışı ama, 4060 ekran kartı ryzen7 8845hs de işlemcim var fifa ve forza horizona girdiğim anda 3 5 dakika sonra kulaklığıma cızırtı sesleri geliyor. Kulaklıkta bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü oyundan çıktığımda düzeliyor müzik vs bir sorun çıkartmadı sadece oyunlarda bu şekilde. Bu nedendir? ve nası çözerim. Yardımcı olabileceğinizi düşündüm.Servislere gir Sql server servisini bul sağ tıkla özellikler de başlangıç türünü elle yap sonra durdur. aygıt yöneticisinden de SQL server i kapatırsan tekrar başlamaz.
Hocam 1,2 yöntem duymuştum ama çözülmeyebilir garanti değilTeşekkür ederim şuanlık kapandı tekrar açtığımda bir sorun çıkmaz umarım. Ve müsaitseniz bir sorum daha olucaktı biraz konu dışı ama, 4060 ekran kartı ryzen7 8845hs de işlemcim var fifa ve forza horizona girdiğim anda 3 5 dakika sonra kulaklığıma cızırtı sesleri geliyor. Kulaklıkta bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü oyundan çıktığımda düzeliyor müzik vs bir sorun çıkartmadı sadece oyunlarda bu şekilde. Bu nedendir? ve nası çözerim. Yardımcı olabileceğinizi düşündüm.
Denedim ama pek bir etki etmedi yine de teşekkür ederimHocam 1,2 yöntem duymuştum ama çözülmeyebilir garanti değil
ilki oyuna girmeden önce Xbox ve xbox game bar ı görev yöneticisinden görevi sonlandır diyerek kapat sonra oyuna girip test et.
2. si ses ayarlarında hoparlörün çıkış biçiminde HZ değiştir.
3. sü ses sürücüsünü üretici markanın sitesinden indirip tekrar kurup dene.
Bunları deneyebilirsin.