Neler Yeni

SQL SERVER KAPANMIYOR

Cemerayw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eray Cem
Sql server 1gbye yakın ram yiyor. Okulda derslerim için kullanıyorum onun dışında açmıyorum bile ama açmadığımda bile arkada çalışıyor bunu nasıl kapatırım?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
container kullaniyorsan calisan islemleri durdurmayi dene

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
812
İsim
Görkem çetinkaya
Bendede sql acilmiyor

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Servislere gir Sql server servisini bul sağ tıkla özellikler de başlangıç türünü elle yap sonra durdur. aygıt yöneticisinden de SQL server i kapatırsan tekrar başlamaz.

Cemerayw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eray Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servislere gir Sql server servisini bul sağ tıkla özellikler de başlangıç türünü elle yap sonra durdur. aygıt yöneticisinden de SQL server i kapatırsan tekrar başlamaz.
Teşekkür ederim şuanlık kapandı tekrar açtığımda bir sorun çıkmaz umarım. Ve müsaitseniz bir sorum daha olucaktı biraz konu dışı ama, 4060 ekran kartı ryzen7 8845hs de işlemcim var fifa ve forza horizona girdiğim anda 3 5 dakika sonra kulaklığıma cızırtı sesleri geliyor. Kulaklıkta bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü oyundan çıktığımda düzeliyor müzik vs bir sorun çıkartmadı sadece oyunlarda bu şekilde. Bu nedendir? ve nası çözerim. Yardımcı olabileceğinizi düşündüm.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Teşekkür ederim şuanlık kapandı tekrar açtığımda bir sorun çıkmaz umarım. Ve müsaitseniz bir sorum daha olucaktı biraz konu dışı ama, 4060 ekran kartı ryzen7 8845hs de işlemcim var fifa ve forza horizona girdiğim anda 3 5 dakika sonra kulaklığıma cızırtı sesleri geliyor. Kulaklıkta bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü oyundan çıktığımda düzeliyor müzik vs bir sorun çıkartmadı sadece oyunlarda bu şekilde. Bu nedendir? ve nası çözerim. Yardımcı olabileceğinizi düşündüm.
Hocam 1,2 yöntem duymuştum ama çözülmeyebilir garanti değil

ilki oyuna girmeden önce Xbox ve xbox game bar ı görev yöneticisinden görevi sonlandır diyerek kapat sonra oyuna girip test et.

2. si ses ayarlarında hoparlörün çıkış biçiminde HZ değiştir.

3. sü ses sürücüsünü üretici markanın sitesinden indirip tekrar kurup dene.

Bunları deneyebilirsin.

Cemerayw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eray Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 1,2 yöntem duymuştum ama çözülmeyebilir garanti değil

ilki oyuna girmeden önce Xbox ve xbox game bar ı görev yöneticisinden görevi sonlandır diyerek kapat sonra oyuna girip test et.

2. si ses ayarlarında hoparlörün çıkış biçiminde HZ değiştir.

3. sü ses sürücüsünü üretici markanın sitesinden indirip tekrar kurup dene.

Bunları deneyebilirsin.
Denedim ama pek bir etki etmedi yine de teşekkür ederim

Top Bottom