Neler Yeni

Squad Oyunu İndirime Girermi?

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat Taşçı
Squad Oyunu Aşırı Fazla Hoşuma Gidiyor Oynamayıda Çokça İstiyorum Ancak Fiyatı Anlık Olarak 1.700 TL Bir Oyun İçin Çok Fazla İndirime Girebileceği Özel Aylar Veya Oyunun Firmasının Belirli Tarihleri Varmı Bilgisi Olan?

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Görkem çetinkaya
Squad Oyunu Aşırı Fazla Hoşuma Gidiyor Oynamayıda Çokça İstiyorum Ancak Fiyatı Anlık Olarak 1.700 TL Bir Oyun İçin Çok Fazla İndirime Girebileceği Özel Aylar Veya Oyunun Firmasının Belirli Tarihleri Varmı Bilgisi Olan?
Dussa dusse 30 dolara fln dhser

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,716
İsim
Mehmet Aslan
Steam TL yi bırakmadan önce 300 liralara falan düşüyordu alamamıştım onun yerine arma almıştım :D Yine indirim dönemlerinde fiyatı düşüyordur ama eskisi olmaz. Alternatif olarak Arma 3 deneyebilirsiniz.

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat Taşçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet maalesef. Arma 3 deneyebilirsin
Arma 3 te pek mümkün değil gibi arma 2 yi alabilirim belki 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam TL yi bırakmadan önce 300 liralara falan düşüyordu alamamıştım onun yerine arma almıştım :D Yine indirim dönemlerinde fiyatı düşüyordur ama eskisi olmaz. Alternatif olarak Arma 3 deneyebilirsiniz.
Keşke alsaymışssın 😀 tek çare arma 3 değilde 2 yi alıp sağlam bir inidirim beklemek

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Görkem çetinkaya
Arma 3 te pek mümkün değil gibi arma 2 yi alabilirim belki 😀

Keşke alsaymışssın 😀 tek çare arma 3 değilde 2 yi alıp sağlam bir inidirim beklemek
300 tl degil 80tl ye aldim ben squadi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,716
İsim
Mehmet Aslan

COMMANDERR

80+ Bronze
2.5 k saatim var nerdeyse her gün 5-6 saatimi ayırıyorum bu ara yoğunum çünkü. 20 dolardsn aşağı düşmez en minumum oda. Oyun her türlü bana göre arma 3 den iyi flaş bi indirim olursa kaçırma

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat Taşçı
Hocam koş Squad steam da indirimle 10 dolar (300 tl)
Hocam sıkıntılarım vardı telefonu çok elime alamadım yanıtınızı geç göedüğüm için kaçırdım bilgilendirmen için teşekürler bir dahaki sefere kaçırmam inşallah 🙂

2.5 k saatim var nerdeyse her gün 5-6 saatimi ayırıyorum bu ara yoğunum çünkü. 20 dolardsn aşağı düşmez en minumum oda. Oyun her türlü bana göre arma 3 den iyi flaş bi indirim olursa kaçırma

Arma 3 tede indirim kovalıyorum

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
çok aşırı optimizasyon sorunu var sistemin imzada yazıyor düşük ayarlarda bile 20-30 fps lere çok düşüyor anlamadım gitti bendemi sorun var hele scop açınca 15 fpsleri görüyorum. arada 60-70 fps üstünü görüyorum fazla kalabalık olmayan yerde

Top Bottom