Dussa dusse 30 dolara fln dhserSquad Oyunu Aşırı Fazla Hoşuma Gidiyor Oynamayıda Çokça İstiyorum Ancak Fiyatı Anlık Olarak 1.700 TL Bir Oyun İçin Çok Fazla İndirime Girebileceği Özel Aylar Veya Oyunun Firmasının Belirli Tarihleri Varmı Bilgisi Olan?
o oyun çakma şekilde indirip oynanmaz kendi tek oyunculu kısmı yok çünkü sadece serverlar üzerinden online oynanıyor.biraz gezindim torrentide yok
Evet maalesef. Arma 3 deneyebilirsinO bile beni aşar internette biraz gezindim torrentide yok bu oyun belli bi süre daha hayal olarak kalacak gibi![]()
Steam TL yi bırakmadan önce 300 liralara falan düşüyordu alamamıştım onun yerine arma almıştımSquad Oyunu Aşırı Fazla Hoşuma Gidiyor Oynamayıda Çokça İstiyorum Ancak Fiyatı Anlık Olarak 1.700 TL Bir Oyun İçin Çok Fazla İndirime Girebileceği Özel Aylar Veya Oyunun Firmasının Belirli Tarihleri Varmı Bilgisi Olan?
Arma 3 te pek mümkün değil gibi arma 2 yi alabilirim belkiEvet maalesef. Arma 3 deneyebilirsin
Keşke alsaymışssınSteam TL yi bırakmadan önce 300 liralara falan düşüyordu alamamıştım onun yerine arma almıştımYine indirim dönemlerinde fiyatı düşüyordur ama eskisi olmaz. Alternatif olarak Arma 3 deneyebilirsiniz.
300 tl degil 80tl ye aldim ben squadiArma 3 te pek mümkün değil gibi arma 2 yi alabilirim belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Keşke alsaymışssıntek çare arma 3 değilde 2 yi alıp sağlam bir inidirim beklemek
Hocam koş Squad steam da indirimle 10 dolar (300 tl)Bende 28 ekimi bekliyeceğim steamda 28 ekimden 1 kasıma kadae indirim olacakmış fiyatı güzel düşersw alırım
2.5 k saatim var nerdeyse her gün 5-6 saatimi ayırıyorum bu ara yoğunum çünkü. 20 dolardsn aşağı düşmez en minumum oda. Oyun her türlü bana göre arma 3 den iyi flaş bi indirim olursa kaçırmaSquad Oyunu Aşırı Fazla Hoşuma Gidiyor Oynamayıda Çokça İstiyorum Ancak Fiyatı Anlık Olarak 1.700 TL Bir Oyun İçin Çok Fazla İndirime Girebileceği Özel Aylar Veya Oyunun Firmasının Belirli Tarihleri Varmı Bilgisi Olan?
Hocam sıkıntılarım vardı telefonu çok elime alamadım yanıtınızı geç göedüğüm için kaçırdım bilgilendirmen için teşekürler bir dahaki sefere kaçırmam inşallahHocam koş Squad steam da indirimle 10 dolar (300 tl)
2.5 k saatim var nerdeyse her gün 5-6 saatimi ayırıyorum bu ara yoğunum çünkü. 20 dolardsn aşağı düşmez en minumum oda. Oyun her türlü bana göre arma 3 den iyi flaş bi indirim olursa kaçırma
Arma 3 tede indirim kovalıyorum2.5 k saatim var nerdeyse her gün 5-6 saatimi ayırıyorum bu ara yoğunum çünkü. 20 dolardsn aşağı düşmez en minumum oda. Oyun her türlü bana göre arma 3 den iyi flaş bi indirim olursa kaçırma