Kısa ve net bir soru. Size göre hangisi?
ikiside güzelKısa ve net bir soru. Size göre hangisi?
Hocam, SR Döner'den hiç yemedim ama daha önce öncü deneyimimde, bizim oradaki şubeden kaynaklı olabilir, pek beğenemedim. Lavaş, tam anlamıyla yanık gibiydi ve bir daha oradan almamaya karar verdim. Benim favorim ne sorusu ise kesinlikle Donas Döner. Meksika'daki burrito'ya benzer bir şekilde yapıyorlar, harika bir şey! Orada olup olmadığını bilmiyorum ama kesinlikle denemelisin.Kısa ve net bir soru. Size göre hangisi?
Hocam, Donas döner hakkında ne düşünüyorsun? Daha önce denedin mi, merak ettim.İkise de gayet kötü, başka dönerci yok mu orda?
YOk hocam denemedim onu. Güzel yapan yerler genelde belli olluyor zaten katık, hatayca mesela ya da sarımsak. İlden ile, şubeden şubeye değişiklik gösterirler tabi illa ki ama diğer yerler dönerden çok salçalı patatesli ekmek gibi geliyor bana.Hocam, SR Döner'den hiç yemedim ama daha önce öncü deneyimimde, bizim oradaki şubeden kaynaklı olabilir, pek beğenemedim. Lavaş, tam anlamıyla yanık gibiydi ve bir daha oradan almamaya karar verdim. Benim favorim ne sorusu ise kesinlikle Donas Döner. Meksika'daki burrito'ya benzer bir şekilde yapıyorlar, harika bir şey! Orada olup olmadığını bilmiyorum ama kesinlikle denemelisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam, Donas döner hakkında ne düşünüyorsun? Daha önce denedin mi, merak ettim.