Neler Yeni

Yardım SS prime mini kablosuz mu VXE R1 se mi ?

SS PRİME MİNİ - VXE R1 se

• SteelSeries PRİME MİNİ WİRELESS

• VXE R1 se

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

KAMAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Kamar
ries prime mini kablosuz - VXE R1 se arasında kaldım hangisini almak daha mantıklı olur hem oyun hem yazılım (iş) için alıcam vxe r1 se alırsam dongle almayı düşünmüyorum R1 pro da bütçemi geçiyor hangisini almak daha mantıklı olur
Se alınmaz da R1 alınabilir ss prime direkt önermem şahsen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Z1 çok övülmüş sensör bakımından fiyatına göre çok iyi mouse switchler bakımından aynı konuda ama sadece sensör göz boyama işi artık içindeki mcu bildiğim kadarıyla gecikme yaratan bir mcu. Ben rekabetçi oynamıyorum diyorsan alınır gayet fakat rekabetçi oynamıyorum diyorsan tercih edilebilir. R serisine gelirsek tekrardan dongle almana gerek yok bence nasıl olsa 1000hz ye düşeceksin geri çok işlemci ve batarya yiyor yüksek hz muhabbeti

Son düzenleme:

TORNET

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Toprak Türkoğlu

Z1 çok övülmüş sensör bakımından fiyatına göre çok iyi mouse switchler bakımından aynı konuda ama sadece sensör göz boyama işi artık içindeki mcu bildiğim kadarıyla gecikme yaratan bir mcu. Ben rekabetçi oynamıyorum diyorsan alınır gayet fakat rekabetçi oynamıyorum diyorsan tercih edilebilir. R serisine gelirsek tekrardan dongle almana gerek yok bence nasıl olsa 1000hz ye düşeceksin geri çok işlemci ve batarya yiyor yüksek hz muhabbeti
bende araştırdım Z1 aldım hem üni hem oyun için gecikme sorunu hakkında mesaj görmedim herkes memnun gibi yarın mouse gelir biraz kullanır deneyimlerimi yazarım yine

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,994
İsim
Murat Orhan

MCU'da bir sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,270
Üyeler
160,058
Son üye
Tzacol
Top Bottom