- Reaksiyon skoru
- 29
arkadaslar güncellemis benim bildiğim yoktu ama elınızde ssd varsa siz takacaksanız deneyın ya da taktırınİyi günler SSD aldım kioxa 500 GB M2 SSD ancak anakartimda M2 girişi yok takamazsin dedi birisi doğrumu anakartım
PRIME H310 M-R R2.0
1 tane ssd var 240gb larda kabloyla takılı harddisk çöp oldu 500gb aldım onu takmayı düşünüyorum olmuyorsa iade edicemM2 girişi mevcut eğer hali hazırda M2 ssd'n yoksa takabilirsin elbette.
Normal kablolu şekilde bir tane ssd takılı ama anakarta bağlı değil bence 200gbAsus'un sitesinde 1 adet M2 girişi olduğunu gösteriyor. Önceden takılı M2 varsa ikisini aynanda kullanamazsın
Baktım anakartta m2 slotu yok kullanamazsın.1 tane ssd var 240gb larda kabloyla takılı harddisk çöp oldu 500gb aldım onu takmayı düşünüyorum olmuyorsa iade edicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normal kablolu şekilde bir tane ssd takılı ama anakarta bağlı değil bence 200gb
Görmüyorum hocamAlıntıyı görüntüle
benim gördüğümü siz de görüyor musunuz hocam
Olmuyor yani iade ediyorum peki illa harddisk mi Alicam anlamadım ozaman yada yeni anakart mı almam gerekBaktım anakartta m2 slotu yok kullanamazsın.
Yok mu yuva ssdYuva nerde göremedim ama ?
Yardımın için teşekkürler şimdi bunda M2 desteği yok hemde yuvası yok değil mi sipariş vermiştim şimdi iptal talebi oluşturdum itopyadan ancak SSD alamıyacaksam napmam gerekli gene harddisk mi alacağım yoksa anakart değiştirip ssd mi alacağım sonradan tabii kiM-E versiyonda varmış, sizinki M-R yani M2 desteği yok.
Sata ssd takabilirsinGörmüyorum hocam
Olmuyor yani iade ediyorum peki illa harddisk mi Alicam anlamadım ozaman yada yeni anakart mı almam gerek
Yok mu yuva ssd
Yardımın için teşekkürler şimdi bunda M2 desteği yok hemde yuvası yok değil mi sipariş vermiştim şimdi iptal talebi oluşturdum itopyadan ancak SSD alamıyacaksam napmam gerekli gene harddisk mi alacağım yoksa anakart değiştirip ssd mi alacağım sonradan tabii ki
Zaten bi tane sata SSD takılı 2. Takabiliyor muyum?Sata ssd takabilirsin
Epey 4 adet sata girişi gösteriyor yani takabilirsinZaten bi tane sata SSD takılı 2. Takabiliyor muyum?