Herhalde en üstteki notu'da okumadın Üşengeçler kıralı.Hiç okumadım yararlı konu.
Onu hiç okumadım birkaç satıra baktım.Herhalde en üstteki notu'da okumadın Üşengeçler kıralı.
Argemiz yeni teknoloji geliştiriyor meow.Meow başkan ne yapcaz süt kutularını Abdullah abi gibi meow nvme kullanarak mı açıcaz meow?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu hiç okumadım birkaç satıra baktım.
Aslında buda genel bilgiler var çok ayrıntıya girmedim. Girseydim 2-3 kat daha fazla olacaktı.Güzel yaralı ama çok uzun be . Ben bile kulaklık öneri ya da karşılaştırma rehberi yaparken aslında deginecek çok yer var millet okumaz diye sadece genel olan yerlere değiniyorum. Ama güzel rehberler yapıyorsun da biraz kısaltman iyi olur bence .
Aslında evet bu tarz şeyler biraz daha ayrıntılı . Neyse emegine sağlık diyelim bende ne rehberi açsam diye düşünüyorum ama galiba monitör ya da Kasa+PSU açacağım. Var mı acaba forumda bir bakmam gerek .Argemiz yeni teknoloji geliştiriyor meow.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında buda genel bilgiler var çok ayrıntıya girmedim. Girseydim 2-3 kat daha fazla olacaktı.
PSU var. Acaba kim yazmış?Aslında evet bu tarz şeyler biraz daha ayrıntılı . Neyse emegine sağlık diyelim bende ne rehberi açsam diye düşünüyorum ama galiba monitör ya da Kasa+PSU açacağım. Var mı acaba forumda bir bakmam gerek .
Kasa kdı galiba . Acaba bu konuya yazsam kulaklık, mouse klavye önerileri ve Arctis VS HS serisi konularımı koyarlar mı? Deneyelim .PSU var. Acaba kim yazmış?
[Rehber] PSU(Güç Kaynağı) Hakkında Bilgiler V2.0
PSU(Güç Kaynağı) Nedir? - Güç kaynağı, bir sistem ya da düzeneğin gereksinimi olan enerjiyi sağlamak için kullanılan birimlerin genel adı. PSU(Güç Kaynağı) üstünde yazan Güç kadar mı harcar? - Hayır. Üstünde yazan güç değeri verebileceği en fazla gücü ifade eder. PSU(Güç Kaynağı) üstünde yazan...donanimarsivi.com
Orta seviye SATA lll(3) SSD yeterli.Ben soru sormak istiyorum okudum tamamen ama hiç bir şey anlamadım Full oyun oynayan biriyim ne tür SSD almam gerek?
2 saat veya daha fazla.Yararlı konu teşekkürler, ancak bunu yazmak için kaç saat uğraştın??