net bir tarih verilemez bu konu hakkındaAmazon Almanyadan WD SN850 aldım çoğunuzun yaptığı gibi, bütün parçalarım tamam sadece o kaldı gelecek olan... 10 sene sonunda ilk defa pc topluyorum da çok sabırsızım. 12 temmuzda almıştım ne zamana gelir? Denizlideyim
Hocam ben verdim 3 iş gününde Türkiye ye geldi ondan sonrası amazon türkiyeye bağlı biraz yaklaşık 7 iş gününde vs. GelirAmazon Almanyadan WD SN850 aldım çoğunuzun yaptığı gibi, bütün parçalarım tamam sadece o kaldı gelecek olan... 10 sene sonunda ilk defa pc topluyorum da çok sabırsızım. 12 temmuzda almıştım ne zamana gelir? Denizlideyim
9-10 günde gelmesi lazım.Amazon Almanyadan WD SN850 aldım çoğunuzun yaptığı gibi, bütün parçalarım tamam sadece o kaldı gelecek olan... 10 sene sonunda ilk defa pc topluyorum da çok sabırsızım. 12 temmuzda almıştım ne zamana gelir? Denizlideyim
resmi tatilde olduğumuz için olabilir mi hocamsıvı soğutucu aldım, 8. gün tık yok.
almanların kurban bayramı kutladığını bilmiyordumresmi tatilde olduğumuz için olabilir mi hocam![]()