Ssd Almanyadan Kaç Güne Geli̇r?

BaFz

80+
Reaksiyon skoru
21
Amazon Almanyadan WD SN850 aldım çoğunuzun yaptığı gibi, bütün parçalarım tamam sadece o kaldı gelecek olan... 10 sene sonunda ilk defa pc topluyorum da çok sabırsızım. 12 temmuzda almıştım ne zamana gelir? Denizlideyim

Ben dün aipatiş verdim 21-30u arası diyor 30unda gelecek gibi düşünün önce gelirse sevinirsiniz

Amazon Almanyadan WD SN850 aldım çoğunuzun yaptığı gibi, bütün parçalarım tamam sadece o kaldı gelecek olan... 10 sene sonunda ilk defa pc topluyorum da çok sabırsızım. 12 temmuzda almıştım ne zamana gelir? Denizlideyim
net bir tarih verilemez bu konu hakkında

Hocam ben verdim 3 iş gününde Türkiye ye geldi ondan sonrası amazon türkiyeye bağlı biraz yaklaşık 7 iş gününde vs. Gelir

Ben filtre almıştım kahve makinesine 6 veya 7 günde gelmişti.

Tahmini teslim süresi içinde gelmiş olur. Ben de denizlideyim. Amazon ispanyadan ekran kartı aldım. Almanyadan yola çıktı 1 günde TR'ye geldi. Bana totalde 7-8 günde falan ulaşmıştı.

Amazon japonyadan aldığım ekran kartı 6. gününde elime ulaşmıştı. Baya da şaşırmıştım

bu biraz şans işi bence, atıyorum almanyadan 2 haftada bir cuma günü kargo uçağı geliyor eğer siz uçaktan 1 gün önce sipariş verirseniz 3 günde gelir. uçaktan 12 gün önce sipariş verirseniz 15 gün sonra gelir. Yani kargo hareketlerinden uçak kalkış süresini takip edin derim.

o zaman önümüzdeki hafta içinde diyelim

9-10 günde gelmesi lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,928
Üyeler
189,519
Son üye
enesyavuz1
Geri