Windows'u SSD kurmayacaksan ne diye alıyorsun ki? At çöpe o zaman SSD'yi.Ssd almayı düşünüyorum. Ama Windows u Sad ye kurmuycam. Windows HDD te kalıcak Ssd ye oyunları kurucam. Ssd yi taktığında BIOS ile isim olucak mi yoksa direk takınca görecek mi?
Oyunlarınıda SSD'ye kur Windows gibi o zaman.Ssd almayı düşünüyorum. Ama Windows u Sad ye kurmuycam. Windows HDD te kalıcak Ssd ye oyunları kurucam. Ssd yi taktığında BIOS ile isim olucak mi yoksa direk takınca görecek mi?
Tak çalıştır yapıp kullanabilirsiniz. Ancak size önerim kesinlikle ama kesinlikle Windows'u SSD'ye kurmanız.Ssd almayı düşünüyorum. Ama Windows u Sad ye kurmuycam. Windows HDD te kalıcak Ssd ye oyunları kurucam. Ssd yi taktığında BIOS ile isim olucak mi yoksa direk takınca görecek mi?
Tamamdır sadece onu merak ettim hızını tabii ki de biliyorum teşekkürlerTak çalıştır yapıp kullanabilirsiniz. Ancak size önerim kesinlikle ama kesinlikle Windows'u SSD'ye kurmanız.
Benim pc eski ekstra depolama olarak alacağım yeni pc almıyorumWindows'u SSD kurmayacaksan ne diye alıyorsun ki? At çöpe o zaman SSD'yi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunlarınıda SSD'ye kur Windows gibi o zaman.
Ne alakası var nasıl bağdaştırdınız?Tamamdır sadece onu merak ettim hızını tabii ki de biliyorum teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim PC eski ekstra depolama olarak alacağım yeni PC almıyorum