Söyleyeceklerim bu kadar
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 433
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Laptobu alalı yaklaşık 2-3 ay oldu.
İyi hoş ama 70 derece nedir?Laptobu alalı yaklaşık 2-3 ay oldu.
hızlar falan hoş da modeli ne bunun kaynama sıcaklığına varacak gibi de :/Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Laptobu alalı yaklaşık 2-3 ay oldu.
Laptop kullandığım için bilmiyorum.hızlar falan hoş da modeli ne bunun kaynama sıcaklığına varacak gibi de :/
Sıcaklık 51 dereceye düşmüşİyi hoş ama 70 derece nedir?![]()
EvetSıcaklık çok fazla laptop mu?
ha laptopsa gene idare eder. laptop modeli nedir? hava kanalları yetersiz falan mı acaba ssd tarafındaki bölümdeSabahtan beri açık olduğu ini bu adar yüksek galiba
Laptop kullandığım için bilmiyorum.
Sıcaklık 51 dereceye düşmüş
Acer nitro ama sıcaklık 50 dereceye düşmüş.ha laptopsa gene idare eder. laptop modeli nedir? hava kanalları yetersiz falan mı acaba ssd tarafındaki bölümde
oyunda falan mı artıyor yoksa nerede olursa olsun arada artıp düşüyor mu?Acer nitro ama sıcaklık 50 dereceye düşmüş.
GAliba uygulama yanlış okumuş olabilir çünkü 2 dakikada 20 derece düşmez bence :\oyunda falan mı artıyor yoksa nerede olursa olsun arada artıp düşüyor mu?
ssd için 70 derece çok çok fazla.
o değil mesele diskinfo kolay kolay yanlış okumaz. sıcaklıkların oyunda mı nerede 70 dereceyi 1sn bile olsa gördüğüGAliba uygulama yanlış okumuş olabilir çünkü 2 dakikada 20 derece düşmez bence :\
Apacer SSD'lerin sağlığını hatalı gösteriyor ama programda mı sorun var SSD'lerde mi? Bilmiyorum.o değil mesele diskinfo kolay kolay yanlış okumaz. sıcaklıkların oyunda mı nerede 70 dereceyi 1sn bile olsa gördüğü
donanimarsivi.com