Egemengnz2121
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 206
BİRLEŞTİRİYORDUM BÖYLE BİR UYARI GELDİ.BU NE DEMEK BİLEN VAR MI
Ne ile ne birleştireceksin?
Ne ile ne birleştireceksin?
eğer biri ssd diğeri hdd ise yapma bence değilse yine de yapma konu hakkında çok sağlam bilgim yok ayrı kalması bir sorun oluşturmaz..G SÜRÜCÜSÜNÜ F İLE
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
G BOŞ F OYUNLAR VAR İÇİNDE G Yİ F YE ATICAM
forum.donanimarsivi.com
TEK BİR SSD BÖLÜNMÜŞeğer biri ssd diğeri hdd ise yapma bence değilse yine de yapma konu hakkında çok sağlam bilgim yok ayrı kalması bir sorun oluşturmaz..
2 tane 120GB Sata SSD birleştirmek?
Kolay gelsin. Şuan 120GB SSD kullanıyorum SATA olarak. Bir tane daha 120GB SSD alsam, disk birleştirme yapsam sıkıntı olur mu? Windowsun kendisinden mi birleştireyim yoksa anakarttan Raid işlemi yaparak mı?forum.donanimarsivi.com
.eğer biri ssd diğeri hdd ise yapma bence değilse yine de yapma konu hakkında çok sağlam bilgim yok ayrı kalması bir sorun oluşturmaz..
2 tane 120GB Sata SSD birleştirmek?
Kolay gelsin. Şuan 120GB SSD kullanıyorum SATA olarak. Bir tane daha 120GB SSD alsam, disk birleştirme yapsam sıkıntı olur mu? Windowsun kendisinden mi birleştireyim yoksa anakarttan Raid işlemi yaparak mı?forum.donanimarsivi.com
Windowsun kurulu olduğu SSD'yse dönüştürme. Ben yaptım bi kere öyle bi hata PC kapanmıyodu. İçini boşaltıp geri normal diske çevirmem gerektiAlıntıyı görüntüle
BİRLEŞTİRİYORDUM BÖYLE BİR UYARI GELDİ.BU NE DEMEK BİLEN VAR MI
hayır ya g sürücüsü 25gb boş f sürücüsüne atıcam oyunların olduğu bu uyarıyı verdi evet e bassam ne olucak?Windowsun kurulu olduğu SSD'yse dönüştürme. Ben yaptım bi kere öyle bi hata PC kapanmıyodu. İçini boşaltıp geri normal diske çevirmem gerekti
Tek SSD mi var?hayır ya g sürücüsü 25gb boş f sürücüsüne atıcam oyunların olduğu bu uyarıyı verdi evet e bassam ne olucak?
Evet Samsung 980 Pro 1tbTek SSD mi var?
Yapma o zaman eski PC'mde yapmıştım PC'yi kapattığımda yeniden açıyordu kendi kendine. Hem birleştirmezseniz bişey kaybetmezsiniz zaten.Evet Samsung 980 Pro 1tb
F diskinde 10 gb boş alan var G de 25gb G yi F ye atarsam oyun yukleyebilcemYapma o zaman eski PC'mde yapmıştım PC'yi kapattığımda yeniden açıyordu kendi kendine. Hem birleştirmezseniz bişey kaybetmezsiniz zaten.
İkisini boşaltıp birleştir sonra yüklePc yi toplama yaptım babam goturdu birleştirmeye mediamarkt a ssd yi bol demis.adam da ssd yi bölmüş ama bölük pörçük
F diskinde 10 gb boş alan var G de 25gb G yi F ye atarsam oyun yukleyebilcem