Çözüldü✓ SSD DİSK BİRLEŞTİRME ACİL YARDIM!!!

Egemengnz2121

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
206
1666113487649.png

BİRLEŞTİRİYORDUM BÖYLE BİR UYARI GELDİ.BU NE DEMEK BİLEN VAR MI

G SÜRÜCÜSÜNÜ F İLE

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

G BOŞ F OYUNLAR VAR İÇİNDE G Yİ F YE ATICAM
eğer biri ssd diğeri hdd ise yapma bence değilse yine de yapma konu hakkında çok sağlam bilgim yok ayrı kalması bir sorun oluşturmaz..

eğer biri ssd diğeri hdd ise yapma bence değilse yine de yapma konu hakkında çok sağlam bilgim yok ayrı kalması bir sorun oluşturmaz..

TEK BİR SSD BÖLÜNMÜŞ

AYRI AYRI DEĞİL

KASAYI ALDIĞIMDA TOPLATMAK İÇİN MEDİAMARKT A GÖTÜRDÜM BABAM SÖYLEMİŞ AYIRMALARINI AMA ADAM BÖLÜK PÖRÜK YAPMIŞ BİRLEŞTİRMEK İSTİYORUM

.

Windowsun kurulu olduğu SSD'yse dönüştürme. Ben yaptım bi kere öyle bi hata PC kapanmıyodu. İçini boşaltıp geri normal diske çevirmem gerekti
hayır ya g sürücüsü 25gb boş f sürücüsüne atıcam oyunların olduğu bu uyarıyı verdi evet e bassam ne olucak?

Pc yi toplama yaptım babam goturdu birleştirmeye mediamarkt a ssd yi bol demis.adam da ssd yi bölmüş ama bölük pörçük

Yapma o zaman eski PC'mde yapmıştım PC'yi kapattığımda yeniden açıyordu kendi kendine. Hem birleştirmezseniz bişey kaybetmezsiniz zaten.
F diskinde 10 gb boş alan var G de 25gb G yi F ye atarsam oyun yukleyebilcem

Pc yi toplama yaptım babam goturdu birleştirmeye mediamarkt a ssd yi bol demis.adam da ssd yi bölmüş ama bölük pörçük

F diskinde 10 gb boş alan var G de 25gb G yi F ye atarsam oyun yukleyebilcem
İkisini boşaltıp birleştir sonra yükle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,711
Üyeler
197,257
Son üye
Yagöur