trevor_lency67
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 499
İçindeki herşeyi silmek istiyorum,nasıl yapabilirim ?
Windows10 kullanıyorsanız başlata "Bu bilgisayarı sıfırla" yazıp oradan herşeyi silip baştan windows yükleyebilirsiniz. Yada formatİçindeki herşeyi silmek istiyorum,nasıl yapabilirim ?
mesela virüs varsa pc de bunu mu yapmam gerekiyor ?Windows10 kullanıyorsanız başlata "Bu bilgisayarı sıfırla" yazıp oradan herşeyi silip baştan windows yükleyebilirsiniz. Yada format![]()
uefi at hocam bence en temizimesela virüs varsa PC de bunu mu yapmam gerekiyor ?
Ben olsam önce virüs taraması yapardım.(Format atmayı seven biri değilim)mesela virüs varsa PC de bunu mu yapmam gerekiyor ?
nasıl atabilirm ?uefi at hocam bence en temizi
Pc de virus varsa usb den formst kesin çözüm ben çağırıyım belki yardımcı olur @Treyarchmesela virüs varsa PC de bunu mu yapmam gerekiyor ?
hocam ilk olarak uefi flash hazırlamanız gereknasıl atabilirm ?
Kaspersky ve Malwarebytes de tarama yaptım bir şey çıkmadı.Gizi mining yapılıyor mu düşüncesineyim,Ekran kartı kullanımı bazen boşta çok yükseğe çıkıp anlık olarak iniyorBen olsam önce virüs taraması yapardım.(Format atmayı seven biri değilim)
Hocam Adwcleaner ile yapin taramayi çogu virus uygulamasinin bulamadigini buluyorKaspersky ve Malwarebytes de tarama yaptım bir şey çıkmadı.Gizi mining yapılıyor mu düşüncesineyim,Ekran kartı kullanımı bazen boşta çok yükseğe çıkıp anlık olarak iniyor
elimde win 10 usbsi var bu win 10 kurarken diski sıfırlarsam her şey gider değil mi virüs vs.hocam ilk olarak uefi flash hazırlamanız gerek
video:
sonra ise biosdan usb seciceksiniz boot etmesi icin sonra kurulum ekranı gelcek zaten![]()