SSD FPS Etkilermi ?

Drop'un 2 sebebi var.
1- Kurulum işlemi, işlemciye çok yük bindiriyor.
2- SSD limit hızında çalışıyor bu yüzden de oyuna zamanında veri gönderemediği için drop oluyor.
MSI Afterburner'dan oyun içi değerleri paylaşır mısın ayrıca görev yöneticisnden disk kullanımı kaç?
SSD nedir?
Disk kullanımını paylaşıyım ssd biostar s120 256gb oyuna da giremem oynanmayacak gibi bir şey dikkatimi çekti bellek kullanımıda çok fazla belki ram kaynaklı drop yiyorumdur.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    52.8 KB · Hit: 37
hayır

%99 kullanımda olduğu için oyuna ayıramıyor olabilir ve vaatettiği değerleri veremiyorsa garantiye yolla.

Disk kullanımını paylaşıyım SSD biostar s120 256gb oyuna da giremem oynanmayacak gibi bir şey dikkatimi çekti bellek kullanımıda çok fazla belki RAM kaynaklı drop yiyorumdur.
Sorun hem disk kaynaklı hemde RAM kaynaklı gibi duruyor. Ne indiriyorsunuz 😁 o kadar RAM kullanıyor.

%99 kullanımda olduğu için oyuna ayıramıyor olabilir ve vaatettiği değerleri veremiyorsa garantiye yolla.
Veriyor test uygulamasında ama pratikte veremiyor görseli attım yani 100 150 arası okuma yazma yapıyor test yaptıgımda değerler 550 450
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun hem disk kaynaklı hemde RAM kaynaklı gibi duruyor. Ne indiriyorsunuz 😁 o kadar RAM kullanıyor.
Anladım hocam ben ram alıyım en iyisi sağolın

Veriyor test uygulamasında ama pratikte veremiyor görseli attım yani 100 150 arası okuma yazma yapıyor test yaptıgımda değerler 550 450
Kopayalama yaptığınız dosya mikyarına göre değişir. IOPS değeri düşük ise gerçek hayattaki performansı kötü olur.

Geri