Çözüldü✓ Ssd için bu site güvenilir mi👇🏻Nethouse

Dsungur

80+
Reaksiyon skoru
67
Bütçe
5500
Arkadaşlar SSD alacağım bu site güvenilir olur mu direkt kioxia yetkili satıcısıymış ama bilemedim yinede

Arkadaşlar SSD alacağım bu site güvenilir olur mu direkt kioxia yetkili satıcısıymış ama bilemedim yinede

Site güvenilir yani satın aldığında ürün gelir yani dolandırıcı değiller ama bozuk mu gelir kutu yırtık mı gelir bilemem. Çok şikayet var haklarında. Kioxia yetkili satıcısı falan olduğunu düşünmüyorum bu arada ha olsa ne olur bir işe yarar mı yaramaz. Birebir değişim garantisi vermiyorlar ama yetkili satıcı yazmayı biliyorlar.

Site güvenilir yani satın aldığında ürün gelir yani dolandırıcı değiller ama bozuk mu gelir kutu yırtık mı gelir bilemem. Çok şikayet var haklarında. Kioxia yetkili satıcısı falan olduğunu düşünmüyorum bu arada ha olsa ne olur bir işe yarar mı yaramaz. Birebir değişim garantisi vermiyorlar ama yetkili satıcı yazmayı biliyorlar.
Peki burası nasıldır sence

Peki burası nasıldır sence
Çok şikayeti var ayrıca o kadar verip 300-400tlden kaçacağım derken 5klık olursunuz. Amazondan alın geçin. Türk milleti olarak aksiyonu çok seviyoruz gibi.

300 fazla ver amazondan filan al varsa gaminggenden
Yok gibi hocam birde siz bakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5929₺ye kadar hep nethouse satıcı

Yok gibi hocam birde siz bakın

5929₺ye kadar hep nethouse satıcı
Tamam link şimdi geldi teşekkürler

Çok şikayeti var ayrıca o kadar verip 300-400tlden kaçacağım derken 5klık olursunuz. Amazondan alın geçin. Türk milleti olarak aksiyonu çok seviyoruz gibi.

Bunun satıcıda nethouse

Vatan Bilgisayar'da indirime girerse alınabilir, ara sıra iniyor fiyatı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,033
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey
Geri