Arkadaşlar bilgisayarlarda ssd ile harddisk aynı anda kullanılmıyor mu? kullanılıyor diye biliyorum ama instagramda bi adam ssd kullanıcısının rahat ama hardisk kullanıcısının sıkıntı çektiği ile ilgili bi video gördüm bunu açıklaması nedir acaba?
Laptop mu ? Kasamda 2 tane m2 2 tane hdd var problem yaşamıyorum. Ne gibi sorun anladım tamArkadaşlar bilgisayarlarda ssd ile harddisk aynı anda kullanılmıyor mu? kullanılıyor diye biliyorum ama instagramda bi adam ssd kullanıcısının rahat ama hardisk kullanıcısının sıkıntı çektiği ile ilgili bi video gördüm bunu açıklaması nedir acaba?
Knk işte ssd ile hardisk'in ne farkı var 1 tanesi fln da oluyormu pek anlamıyorum hevesimde var aklıma takıldı şimdi ssd'de okuma yazma fln var nasıl bir bileşen olduğunu anlamdım Masaüstü diyorum bu aradaLaptop mu ? Kasamda 2 tane m2 2 tane hdd var problem yaşamıyorum. Ne gibi sorun anladım tam
Çağ atlıyorsun.Knk işte ssd ile hardisk'in ne farkı var 1 tanesi fln da oluyormu pek anlamıyorum hevesimde var aklıma takıldı şimdi ssd'de okuma yazma fln var nasıl bir bileşen olduğunu anlamdım Masaüstü diyorum bu arada
Knk ssd inanılmaz hızlı kalıyor harddiske göre ağır programların veya oyunların açılış hızı baya artıyor.Knk işte ssd ile hardisk'in ne farkı var 1 tanesi fln da oluyormu pek anlamıyorum hevesimde var aklıma takıldı şimdi ssd'de okuma yazma fln var nasıl bir bileşen olduğunu anlamdım Masaüstü diyorum bu arada