Neler Yeni

Ssd ile harddisk farkı

Erenin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren in
Arkadaşlar bilgisayarlarda ssd ile harddisk aynı anda kullanılmıyor mu? kullanılıyor diye biliyorum ama instagramda bi adam ssd kullanıcısının rahat ama hardisk kullanıcısının sıkıntı çektiği ile ilgili bi video gördüm bunu açıklaması nedir acaba?

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Onur a.
Arkadaşlar bilgisayarlarda ssd ile harddisk aynı anda kullanılmıyor mu? kullanılıyor diye biliyorum ama instagramda bi adam ssd kullanıcısının rahat ama hardisk kullanıcısının sıkıntı çektiği ile ilgili bi video gördüm bunu açıklaması nedir acaba?
Laptop mu ? Kasamda 2 tane m2 2 tane hdd var problem yaşamıyorum. Ne gibi sorun anladım tam

Erenin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren in
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop mu ? Kasamda 2 tane m2 2 tane hdd var problem yaşamıyorum. Ne gibi sorun anladım tam
Knk işte ssd ile hardisk'in ne farkı var 1 tanesi fln da oluyormu pek anlamıyorum hevesimde var aklıma takıldı şimdi ssd'de okuma yazma fln var nasıl bir bileşen olduğunu anlamdım Masaüstü diyorum bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Hakan Keksin
Knk işte ssd ile hardisk'in ne farkı var 1 tanesi fln da oluyormu pek anlamıyorum hevesimde var aklıma takıldı şimdi ssd'de okuma yazma fln var nasıl bir bileşen olduğunu anlamdım Masaüstü diyorum bu arada
Çağ atlıyorsun.

ananas_suyu

80+ Bronze
Knk ssd inanılmaz hızlı kalıyor harddiske göre ağır programların veya oyunların açılış hızı baya artıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,545
Üyeler
164,693
Son üye
silentyavrum