Ssd mi almalı? Yoksa Hdd mi?

240 gb de mi daha dazla fps alırım 120 gb yoksa gbyle bi alakası yokmu sadce depolama alanımı bir şey farketmiyorsa çok depolama kullanmıyom hız falan farketmiyosa 120 gblık alıyım
hız m2 ile aslen fazla fark ettirir sata ssdlerin hızları birbirlerine yakındır depolama farkı var 120gb doldukça illa yavaşlar ve performansı kaybolur 240 alma imkanınız varsa 240tan şaşmayın

240 gb de mi daha dazla fps alırım 120 gb yoksa gbyle bi alakası yokmu sadce depolama alanımı bir şey farketmiyorsa çok depolama kullanmıyom hız falan farketmiyosa 120 gblık alıyım
Muhtemelen içine Windows kurarsın.Kullandığın uygulamalara bağlı bir de.Ama 240GB alman yararına olur.

Ssd almak daha mantıklı çok daha hızlı olur harddiske göre 10 kat daha fazla performans alırsın. Ama fiyatı daha fazla olur ben olsam 1 tb hdd yerine 500 gb m2 sdd alırdım. Ama istersen alacağın sistemi bilmiyorum ama 1Tb hdd birde 480 gb ssd alabilirsin.

hız m2 ile aslen fazla fark ettirir sata ssdlerin hızları birbirlerine yakındır depolama farkı var 120gb doldukça illa yavaşlar ve performansı kaybolur 240 alma imkanınız varsa 240tan şaşmayın
Hocama katılıyorum iyi forumlar.

Geri