oraya takacasanız gerek yok zaten hafif bişey m2, benimkide öyle duruyor yıllardırama plastik yok anakartın kutusunda
10. Saniyeden itibaren izle
o nasıl oluyor
Windowsu kopyalamak sıkıntılar doğurabilir. Yapabileceğin en iyi şey o SSD ye yeni windows kurup atmak istediğin dosyaları yeni windowsa kopyalayıp eski windowsun olduğu SSD yi biçimlendirmek.ben windowsu bu yeni ssdye kurmak istiyorum da o zor bir işlem mi yoksa kısa basit bir şey mi
şu anda eski ssd de windows
Format at direkben windowsu bu yeni ssdye kurmak istiyorum da o zor bir işlem mi yoksa kısa basit bir şey mi
şu anda eski ssd de windows
yeni windowsu nereden kurabilirimWindowsu kopyalamak sıkıntılar doğurabilir. Yapabileceğin en iyi şey o SSD ye yeni windows kurup atmak istediğin dosyaları yeni windowsa kopyalayıp eski windowsun olduğu SSD yi biçimlendirmek.
Windowsun kendi sitesinden flashdiske direk yazdirabilirsin. Youtube da var videolarıyeni windowsu nereden kurabilirim
Windows kendine ayırıyor o kısmı büyük ihtimal diğer ssdniz 512 veya 480 GB dır ondada gördüğünüz üzere 464 GB yazıyor normal.@Tworule hocam diski kaydettim ama normalde 2048gb yazıyordu şimdi 1,86TB diyor bu neden kaynaklı
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır hocam sağ olun
anladım hocamWindows kendine ayırıyor o kısmı büyük ihtimal diğer ssdniz 512 veya 480 GB dır ondada gördüğünüz üzere 464 GB yazıyor normal.
Crystaldiskmark uygulamasıyla tek tık.anladım hocam
bu ssdye hız testini nereden yapabilirim bu arada çok soru sordum kusura bakmayın