SSD öneri yardım edin

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,226
Arkadaşlar samsung 970evo M.2 SSD neden bu kadar çok övülüyor ve en çok satılan bir ssd ama fiyatı da tuzlu + Olarak MLD SSD var 500 GB lik aralarında ne fark ona göre satın alacağım ?

Arkadaşlar samsung 970evo M.2 SSD neden bu kadar çok övülüyor ve en çok satılan bir ssd ama fiyatı da tuzlu + Olarak MLD SSD var 500 GB lik aralarında ne fark ona göre satın alacağım ?
970 evo güzel ssd ben kullanmadım ama çevremde kullanan kişiler güzel diyor.

O paraya alınabilecek en iyi M.2 NVMe SSD çünkü. DRAM var ve okuma-yazma hızları PCIe 3.0'ın en üst limitlerine kadar çıkıyor.

Hocam https://forum.donanimarsivi.com/konu/mld-m300-alinir-mi-alinmaz-mi-iste-o-beklenen-cevap.416118/ şöyle bi rehber koyayım https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...fyrs-500g-m-2-pcie-4-0-fiyati,1562432156.html bunuda alabilirsiniz 7300/3900 hızlarıda (not: 970 evo pluslar baya düşmüş en son baktığımda daha pahalıydı )

970 evo güzel ssd ben kullanmadım ama çevremde kullanan kişiler güzel diyor.
Reis valla güzel demesine MLD ssd'sinede güzel diyenler çok var vallahi aklım karıştı hangisini alsam diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O paraya alınabilecek en iyi M.2 NVMe SSD çünkü. DRAM var ve okuma-yazma hızları PCIe 3.0'ın en üst limitlerine kadar çıkıyor.
Yani samsung 970evo benim anakartım b450m s2h benim anakartımda verimli çalışır mı kendi hızıyla ?

Reis valla güzel demesine MLD ssd'sinede güzel diyenler çok var vallahi aklım karıştı hangisini alsam diye düşünüyorum

Yani samsung 970evo benim anakartım b450m s2h benim anakartımda verimli çalışır mı kendi hızıyla ?
Tabii ki de.

çalışır bendede s2h var pcı 3.0 da en iyi ssdlerden 4.0 da da fury renegade geliyor

Aynen 970 plusların fiyatı biraz bile olsa düşmüş çok düştü sayılmaz ama düşmüş hocam
hocam ben en son baktığımda 1 tb 2300 500 gb 1500 leri görmüştü

O zaman hiç MLD SSD almayım samsung 970 evo mu alayım birde adatasu630 ssd var bende onu çıkarıcam mı aldığım zaman bu işlerde pek bilgim yok o yüzden forumlara yazıp yardım alıyorum

O zaman hiç MLD SSD almayım samsung 970 evo mu alayım birde adatasu630 ssd var bende onu çıkarıcam mı aldığım zaman bu işlerde pek bilgim yok o yüzden forumlara yazıp yardım alıyorum
Hayır, çıkarmanıza gerek yok. Windows kurulumundan ADATA'daki Windows'u silersiniz, sonrasında da depolama olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

çalışır bendede s2h var pcı 3.0 da en iyi ssdlerden 4.0 da da fury renegade geliyor

hocam ben en son baktığımda 1 tb 2300 500 gb 1500 leri görmüştü
Birde hocam samsung 970 evoyu aldım diyelim benim anakartımda m.2 girişi var b450m s2h aldığım zaman taktım diyelim şimdi ki adatasu630 ssd'yi çıkarmam lazım mı ?

satayı çıkarmanıza gerek yok m.2 yi taktığınızda windowsu kurarken çıkartırsınız bi oda karışıklık olmasın diye (garantiye almak için) sonra tekrar takıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz (adatadaki windowsuda silmeniz gerekir )

Hayır, çıkarmanıza gerek yok. Windows kurulumundan ADATA'daki Windows'u silersiniz, sonrasında da depolama olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.
Windowsu nasıl sileceğim ADATA'dan peki hocam

Geri