yani ben tam anlamıyorum benim tek işim fazla oyun indirili olsun 3-5 oyun indirili durmasın ssd ben anlamıyorum 1 tb yetmez gibi zaten call of duty 220 gb horzican 150 gb spideman 200 gb zaten bitiyor hafızA BENCE EN İYİSİ 2 tb alamk rica etsem sen bana ucuz güzel bişi önerebilme şansın varmı ve benim içib oyun açılma hızı önemli değil ha 14 sanitede açılmıl ha 10 saniyede fark yok benm içinDepolamaya ihtiyacınız varsa 2TB alabilirsiniz ve modelleri link olarak atabilir misiniz
yani ben 1 tb 2900 a kadar bütçe çıkıarmıştım 7800 okumalı sonradan hız gereksiz olduğunu düşündüm 1 tb 2900 vercektim vallaha bi 3000.35000 e kadar yolu varBütçeniz nedir?
Bunu Kingston alabilirsin ben aldım memnunum okuma yazma hızlarına çok yakın bir hızda veriyorarkadşlar ps5 ssd alıcam acaba 1 tb yüksek hızlımi salm 3200 TL ye 7800 okumalı gibi yoksa 2 tb alıp 3500 okumalı 3.000 TL yemi alsam benim pek hızla işim yok galiba sizce ne yapmalıyım
teşşekür ederim birde bana kablosuz kulaklık önerebilirmisin 4 e kadar yolu varKingston KC3000 serisinin 2 TB modelini alabilirsiniz.
teşşekür ederim birde bana kablosuz kulaklık önerebilirmisin 4 e kadar yolu var
açıyomYeni konu açmanız gerekmekte.