SSD Önerisi yapabilirmisiniz ?

Sandisk sorunlu demekle sandisk kronik sorunlu demek aynı şey oluyor. Sandiskin bir sorunu yok, oldukça kaliteli bir marka.
Sorunlu olması bana göre alınmamasıdır Ama kronik sorunlu olduğu zaman şirket bunu kabul etmiş oluyor ve garanti karşılıyor sandisk kabulleniyor mu bilmiyorum
1590185863202.webp

ama böyle bir sorunu var ve yanlış bilmiyorsam kabulleniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman min. 480 GB lik bir M2 alsam ömürlük gider
Kaliteli bir markaysa ömürlük olarak bilemiyorum ama uzun süre gider

Ben samsung evoyu 290a almıştım şuan 390 olmuş üzüldüm

Sorunlu olması bana göre alınmamasıdır Ama kronik sorunlu olduğu zaman şirket bunu kabul etmiş oluyor ve garanti karşılıyor sandisk kabulleniyor mu bilmiyorum
Alıntıyı görüntüle
Sandisk sorunlu demek tüm modellerinde sorun vardır demek, "kronik" kelimesinin kullanımı da bunu pekiştirmiş oluyor. Örneğin şeker hastalığı kronik bir rahatsızlık olabiliyor, nesilden nesile geçtiği için bireyin neslini kapsayabiliyor.

Sandisk kullanıp da şikayet eden görmedim. Arkadaşımda da var ve yazılan değerleri sağlayabiliyor.

Ben kendim kullanıyorum, çok memnunum.
Forumda da bir sürü kişiye önerdim.
Crucial BX500
F/P SSD

Alıntıyı görüntüle

Kaliteli bir markaysa ömürlük olarak bilemiyorum ama uzun süre gider

Ben samsung evoyu 290a almıştım şuan 390 olmuş üzüldüm
Aynen 290 olsa alınır kesin ama ,390 biraz ağır geliyor bu kapasiteye seni de anlıyorum adam gibi olsun bir defa alım diyorsun

Ben kendim kullanıyorum, çok memnunum.
Forumda da bir sürü kişiye önerdim.
Crucial BX500
F/P SSD
Sanırım favorim benimde bu bunu alicam gibi duruyor

Sandisk sorunlu demek tüm modellerinde sorun vardır demek, "kronik" kelimesinin kullanımı da bunu pekiştirmiş oluyor. Örneğin şeker hastalığı kronik bir rahatsızlık olabiliyor, nesilden nesile geçtiği için bireyin neslini kapsayabiliyor.

Sandisk kullanıp da şikayet eden görmedim. Arkadaşımda da var ve yazılan değerleri sağlayabiliyor.
Bende aynı şeyi demek istedim ama anlatma tarzım iyi olmamış bana göre alınmamasıdır tüm modellerinde sorun var almam gibisinde demek istedim
Kronik sorun zaten o ssd modelinin tüm ssdleri bu sorunu yaşamaz bazıları yaşar
S7edge kullanıyorum kronik sorunlu pembe çizgi Mesela ben yaşamadım Umarım anlatabilmişimdir.

BX500

Kronik sorun zaten o SSD modelinin tüm ssdleri bu sorunu yaşamaz bazıları yaşar
Onu kastetmek için "Sandisk Plus" demiş olman gerekiyor, sen Sandisk dedin yani Sandiskin tüm SSD'leri. Belli bir modelden bahsetmeden sandisk kronik sorunlu demiş oldun.

Aynı şu şekilde. Samsung kronik sorunlu. Neden, çünkü S7 edge'de sorun var. Sandisk Plus SSD serisi için az önce aynı durum oluştu :)

Onu kastetmek için "Sandisk Plus" demiş olman gerekiyor, sen Sandisk dedin yani Sandiskin tüm SSD'leri. Belli bir modelden bahsetmeden sandisk kronik sorunlu demiş oldun.

Aynı şu şekilde. Samsung kronik sorunlu. Neden, çünkü S7 edge'de sorun var. Sandisk Plus SSD serisi için az önce aynı durum oluştu :)
Sandisk plus demem gerektiğini düşünmediğim için dedim neyse problem yok

Geri